Film

Dr. Csont /Bones/

magyarul beszélő, amerikai krimisorozat, 60 perc, 2005 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

1321 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), alias Dr. Bones briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seeley Booth (David Boreanaz), hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.

Évadok:

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


április 4. 20:54
Biztos leadják majd ősszel a négy részt, aztán jöhet Lilu vagy valamelyik másik vizesnyolcas újabb aktuális trágyaműsora. Műsorpolitika duplanulla!

április 1. 14:55
Még négy rész vissza van a XI. évadból. Nem tudom, miért nem lehet befejezni!

március 27. 22:27
Mátol megint ismételnek, ezúttal a X. évadot, ki tudja miért nem folytatják, de ha nincs vége a mostani évadnak, és úgy nézett ki, hogy nincs Kolosi kényeztessen lovat! Múlt héten semmi nem utalt az ismétlésre, nem értem miért hiszik, hogy nem tűnik fel!

Összes hozzászólás