Egymás szemében

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar reality műsor, 50 perc, 2017

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Forrongó érzelmek, heves ellentétek, felemésztő hiány - békülni vágyó egykori szerelmesek, rég nem látott szülők, vagy éppen kétségbeesett gyermekek kerülnek a TV2 egyik tavaszi újdonságának középpontjába! Az Egymás szemében című műsor távol áll a talk-show műfajától, kerüli a kiélezett, felhergelt konfliktusokat. Valódi emberi problémákra fókuszál, amelyeket természetes közegükből kiemelve, mesterséges körülmények közé helyez. A hangsúly az érzelmekre és a bonyodalmak lehetséges megoldására koncentrálódik. A szereplők mindennapi emberek - irodai dolgozók, tanárok, nővérek, sofőrök - akikkel könnyen azonosulhatnak a nézők. A két fél békítése egy stúdióban indul, ahol néma perceket tölthetnek egymással szemben ülve. Ezt követően a műsorvezető segítségével egy másik szobában beszélnek érzéseikről, a helyzet lehetséges megoldásáról, majd újra a két székben foglalnak helyet és próbálják rendezni az ellentéteket, a boldog távozás reményében.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
filoszemitabéluska 2017 márc. 13. - 11:18:45
Visszataszító mûsor! Valószínûleg megrendezett szituációk, de ha valódiak, akkor még nagyobb baj van. Ez a televíziózás mélypontja, hogy emberek kamera elõtt, nézõk milliói
(ez túlzás, mert értelmes ember legfeljebb 5 percre belenéz és utána pánikszerûen máshová kapcsol) szeme láttára mondják el legintimebb érzéseiket. Miért tartoznak ezek a családi problémák idegen emberekre? Ez a hajdú-féle tévézés, meghalt gyerek szülei sírnak a nyilvánosság elõtt, Hajdú Péter vendégei megtapsolják õket, aztán jön egy vidám, kacagásra ösztönzõ beszélgetés valamelyik teljesítmény nélküli celebbel.
1/10
Bubus53 2017 márc. 13. - 11:07:00 1/10
EZEK minden mûsort el tudnak kúrni!
1/10
cyrrusz 2017 márc. 06. - 18:46:43 1/10
Szörnyû gagyi!
2/10
pneklara 2017 febr. 28. - 20:07:28 2/10
Tény, hogy a hasonló mûsorok - Keresem a családom, Házasodna a gazda...- megmutatták, hogy keményen manipuláltak, a szereplõkkel átbeszélt, egyáltalán nem hiteles szituációkat, hamis párbeszédeket láttunk.És ez visszatetszõvé teszi az egész mûsort. Nem hittem, hogy Jakupcsek Gabriella ilyen silány mûsorra adja a fejét. Nem láttam az elejét, de valósággal kínos volt két embert kalitkába tenni, és kukkolni a kínlódásukat. Hogy mivel tudják erre rávenni õket?Az még hagyján, hogy az egyéjszakás kalandból született, ma felnõtt nõ soha nem látott apjának címét Lilu és a stáb megkeresi Ausztrália egyik eldugott farmján, s összehozzák õket. De a tegnapi szereplõk nem vesztették szem elõl egymást, akkor mi a fenéért van szükség Jakupcsek Gabriellára? Írnak egy levelet, felmennek a közösségire, telefonálnak, s máris van kapcsolat. Nem értem.
S ami tegnap mellbe vágott: volt két testvér, idõsebb hölgy. Le volt nyírva a frizurájuk 1 centis tüsire. Egyformára mindkettõnek. Ez két, kb 60 éves nõ korában nem szokványos. A sminkjük, a megrajzolt szemöldökük is azonos volt. Mivel semmi kapcsolat nem volt eddig közöttük, ez erõsen hihetetlen. Többször célzott rá Gabriella, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Szörnyû gyanúm született: csak nem egy stáb dolgozott ezen a két szegény asszonyon a cél érdekében? Egyszerûen nem hiszek az ilyen mûsorok természetességében,igazságában, képesnek gondolom õket mindenféle manipulációra egy kétséges cél érdekében. Lehet, hogy kinövi még magát ez a mûsor, de az elsõ adás siralmas volt számomra.Inkább vissza sem tértem volna Gabriella helyében, mert úgy emlékeznénk a munkásságára, mint egy értelmes, felkészült, korrekt nõre, de egy ilyen gagyi mûsort bevállalni? Sajnálom.
sarabalazs 2017 febr. 27. - 21:20:12
Három percet bírtam ebbõl a szemétbõl
1/10
lorenzo1234 2017 febr. 27. - 09:00:56 1/10
A Köszem szultána újabb évadjáig a TV2 ezen mûsora helyett máshova kapcsolok...!