Így kerek az életem!

Bakancslistához adom
My Big Fat Fabulous Life
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai reality-sorozat, 2021

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Az Így kerek az életem! című sorozatban Whitney Thore életét követhetjük nyomon, aki alig magasabb másfél méternél, de 172 kg a súlya. Nem is oly régen még egy alig 50 kg-os táncosnő volt, de egy hormonzavar következtében több mint 45 kg-ot hízott alig kilenc hónap alatt, majd a betegség miatt a súlygyarapodás folytatódott, és ez csak fokozódott. Amikor a saját maga koreografálta előadással, a Fat Girl Dancing című videóval hirtelen ismertté vált, az élete gyökeresen megváltozott. Whitney azóta mindent más szemüvegen át lát: többet randizik, mint korábban valaha. A súlya ellenére intenzíven táncol, és arra törekszik, hogy nevet szerezzen magának egy olyan világban, ahol az embereket a méretük alapján ítélik meg.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Alice1977 2023 nov. 17. - 17:43:47 1/10
Ez a nő még mindig nem fogyott le egy dekát sem.:D tavaly ilyenkor is edzett pedig... marha unalmas egy műsor amúgy, nem tudom kit érdekelhet ez a nagyképű zsiradék:D úgy él mint bárki más, csak kövér:DDD
ponca 2021 nov. 10. - 10:46:51
Egy részt sem láttam belőle, nem is fogok, mert a promó is sok belőle.
apro.agi 2017 szept. 06. - 10:35:25
Okoska nem tudom feltûnt e neked hogy betegség miatt lett ilyen kövér. Ki tudja nem biztos hogy le lehetne e fogynia saját akaratából vagy segítséggel is egyáltalán? Mivel te annyira tudsz mindent kérlek válaszol egy ilyen buta halandó nõnek mint én vagyok.
1/10
Szlavo 2016 jan. 22. - 16:44:41 1/10
Kedves utánam kommentelõ!Jól tudom hogy mirõl szól(na)a sorozat.Nem is lenne baj vele,ha görcsösen nem azt bizonygatná folyton hogy õ mennyire rohadt jól érzi így magát,és nem akar változtatni.Minden kövér ember akar változni,csak sokan képtelenek.Jó hogy lebugyutázol így ismeretlenül,mert így pont magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.Gyanítom hogy fele ennyivel a "padláson" sokan boldogok lennének,mint amivel én rendelkezem.Ezt csupán a tisztánlátás kedvéért,nem nagyképûségbõl írom le neked.És ha "mondom" nyugodtan hidd el!Felõlem te szeretheted ezt a szülei nyakán élõsködõ mindenért rinyáló parazitát,attól még nekem lehet visszataszító.Hát elég tökéletes vagyok ha hozzá mérem magam vagy az átlag 30-asokhoz.:))20 éve sportolok,és megvan a látszatja.Ha kíváncsi vagy rá,írj egy privátot és adok Facebook elérhetõséget,megpislanthatsz.De ez valóban nem errõl szól.További jó zsémbelõdést!
1/10
Szlavo 2016 jan. 03. - 14:49:07 1/10 Előzmény Torolt Felhasználo
A 200 kilós dagadék azt bizonygatja,hogy milyen kurva jól érzi magát a bõrében így ahogy van.Közben meg teljes személyiség zavar,és kényszeres bizonyítási vágy uralja.Ha csak meglátom a reklámot ahogy táncol ez a zsírgombóc,ki tudnám hajítani a tv-ét az ablakon.Sosem láttam idegesítõbb mûsort ennél.
Torolt Felhasználo 2015 nov. 11. - 00:45:18
Egy 200 kilós dagadék azon siránkozik hogy kövér mint a disznó - és erre egy egész sorozat/valóságshow épül!

Hihetetlen.