Film

Jószomszédi iszony /Duplex/

magyarul beszélő, amerikai-német vígjáték, 89 perc, 2003 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

273 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Alex (Ben Stiller) és Nancy (Drew Barrymore) az ígéretes fiatal pár beköltözik álmai otthonába. Csupán egy apró szépséghibája van az álomháznak, hogy a felső szinten egy életjáradékos anyóka tengeti napjait. Alex és Nancy nem is sejtik, hogy a látszólag barátságos és rozoga hölgy valójában egy undok, rosszindulatú nyanya. Egy ravasz, dörzsölt, minden hájjal megkent banya. Egy elvetemült, megátalkodott, gonosz, égetnivaló szipirtyó! Tébolyító harc kezdődik a nyugalomért és a lépcsőházért.

Bemutató dátuma: 2004. január 22. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


június 3. 08:40
Nagy baromság, de jókat röhögtem...:)

2016. október 13. 22:43
Hát igen, ez a "Who are you bringing a knife to a gunfight" volt az egyik legjobb a poén a kevés jó között. Ráadásul ez egy létező idióma, kb. az ágyúval verébre lövésnek az ellentéte, de most nem ugrik be találó magyar mondás rá. Erős közepes, de a film végi taps-taps megér +1 pontot. A mosogatós jelenettel nem is a gusztustalanság a fő problémám, hanem hogy szökőkutat csinált túlnyomás nélkül, és 80-as IQ felett senki nem néz alulról egy frissen trutymózott csőbe. Amúgy senki ne reménykedjen, hogy öreg korára akár legközelebbi hozzátartozója vagy saját maga nem lesz pont ilyen idegesítő, mint a néni. :)

2015. szeptember 22. 23:34
Bár a történet kissé egyoldalú, kétség kívül jók a karakterek.

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x