Film

Kate és Leopold /Kate & Leopold/

feliratos, amerikai romantikus vígjáték, 121 perc, 2001 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

273 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Kate (Meg Ryan) színész bátyjával él együtt New Yorkban. Volt barátja, Stuart (Live Schreiber) felettük lakik. Stuart különös időszakadékra lel a város eldugott pontján, ahol lehetséges az időutazás. Próbaként vissza akar menni az 1870-es évekbe, hogy lássa, milyen volt akkor házuk környéke. Fényképezőgépet is visz magával, hogy megörökítse a furcsa utazást. Véletlenül visszahoz magával egy akkori embert. Leopold (Hugh Jackman) igazi úriember. Nemesi származása, öltözéke és modora ugyan néhány New York-i számára feltűnő, de azt hiszik róla, hogy egy életművész színésszel van dolguk. Leopold beleszeret Kate-be, akit teljesen levesz a lábáról finom udvarlója. Leopold a szavak embere, ám a legtöbb mai dologgal nem tud mit kezdeni. Ügyetlensége mindannyiuk számára bonyodalmakat okoz.

Bemutató dátuma: 2002. május 2. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Kate McKay
Leopold Alexis Elijah Walker Gareth Thomas Mountbatten
Stuart Besser
Charlie McKay
Dr. Geisler

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Golden Globe-díj (2002) - Legjobb betétdal: Sting
  • Golden Globe-díj (2002) - Legjobb színész - zenés film és vígjáték kategória jelölés: Hugh Jackman
  • Oscar-díj (2002) - Legjobb betétdal jelölés: Sting

Vélemény:


2015. november 13. 07:50
sajnos nő is lehet nárcisztikus, egy kedves ismerősöm játszotta el ezt a szerepet egy nárcisztikus - borderline duett egyik tagjaként, épp csak életben maradt a válásig.

2015. november 12. 15:50
Óh, eddig azt hittem, hogy narcisztikus csak egy férfi lehet :), egy nő az mindig nő (persze, hogy nem akarunk megöregedni :))

2015. november 12. 10:42
De leginkább a Ház a tónálra hasonlít. Én mindkettőt imádom.:)

Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x