Film

Meglógtam a Ferrarival /Ferris Bueller's Day Off/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 98 perc, 1986


Értékelés:

146 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Ferris Bueller elbűvölő és intelligens fiú, aki azonban szeret merész dolgokat elkövetni. Egy szép tavaszi napon például úgy dönt, hogy az iskola helyett inkább bemegy a városba egy kicsit szórakozni. Mivel azonban igazán jól csak barátnője Sloan és legjobb barátja, Cameron társaságában érzi magát, így őket is magával viszi azon a piros Ferrarin, aminek kulcsát Cameron apjától emelte el.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Ferris Bueller
Cameron Frye
Sloane Peterson
Dean Edward 'Ed' R. Rooney
Jean 'Jeanie' Bueller

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


április 1. 09:31
Jó.

2016. augusztus 7. 14:46
Hát ennyi erővel 10 filmből minimum 9-be ugyanúgy bele lehetne kötni, hogy semmi jót nem tanulnak belőle a gyerekek - mondjuk nem is nekik készült, ezt senki nem állította.

2016. augusztus 6. 21:34
Itt ömleng mindenki (na jó, ketten nem) hogy micsoda jó film, de mitől is? Valaki szerint ilyeneket kéne nézni a gyerekeknek??? Miért, Hogy tanulják a szimulálást, lógást, hazugságot, a semmit és senkit tiszteletben nem tartást és hogy vannak ilyen patkányok, akiknek minden sikerül, pedig semmire sem érdemesek de mégis milyen menők csak mert jól néznek ki és pofátlanok?? Mert ez a film kb. erről szólt, tehát mitől is jó ez a film? Van valami normális mondanivalója ezen kívül? Az egyik leghulladékabb film, amit valaha láttam, és csak azért néztem meg, mert imádom a nyolcvanas éveket, és Mia Sara tényleg nagyon dögös kis bige volt akkoriban. De elvártam volna, hogy a végén sikerüljön a tanárnak, igazságot, happy endet, mert az lett volna az, és nem hogy a hugica váratlanul és ok nélkül átáll a disznó bátyja mellé és hazudik a (hülye) szüleinek. Miért nem szólt az anyjának, amikor a gyerek az autó elé került? Akkor lebuktathatta volna, minek versenyezni? De tényleg nem értem, mitől gondolta meg magát mire hazaértek és már inkább falazott neki? A tanárral volt talán baja? Rájöhetett, hogy miért volt ott előtte is, és ...

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x