Six

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, 39 perc, 2017

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Az Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró és vietnami veterán, William Broyles (Számkivetett, Apollo 13, Bőrnyakúak) és a fia Dávid Broyles, a katonai különleges műveletek veteránja jegyzi a nyolcrészes sorozatot, amely a haditengerészet 6. kommandójának küldetését meséli el. A csapatot azzal a feladattal vetik be Afganisztánban 2014-ben, hogy likvidáljon egy tálib vezetőt. Az akció azonban kudarcba fullad, mert kiderül, hogy egy amerikai állampolgár segíti a terroristákat. Igaz történet alapján.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Drizari 2020 júl. 28. - 00:48:27
Családjukban fecsegősök ezek a harcosok. :D Elmesélik, öltek és kiket. :D De az egyik nem megy el gyereke sulijába "apanapra", mert nem beszélhet a munkájáról. (első évadban)
DeathAdder 2019 júl. 04. - 00:09:06
Realista? :DDDD Az reális hogy 10 amerikai lazán leereszkedik 3 helikopterrel egy állig felfegyverzett tálib erődbe, ezidő alatt egy nyomkövető rakétás sem szedi le őket, majd leölnek valami 180 tetőtől talpig felfegyverzett embert, úgy hogy nekik semmi veszteség, csak egy amerikait lőnek lábon, aki körül aztán mehet dráma. Ja bocs, egy amerikai meghalt egy korábbi 1000 vs 10 fős csatában, akit aztán 1 részen keresztül gyászoltak és nem győzték nyomatékosítani, hogy mekkora rohadékok azok terroristák, és ezért majd jól megfizetnek. Mondjuk az amerikaiak ártatlanokat is öltek, de az nem számít terrorizmusnak ugye :D
Továbbá teljesen reális az is, hogy a tálib katonák annyira idióták mint egy 10 évvel ezelőtti COD-ban az NPC very easyn :D vagy amikor a tálib fél óráig nézi a lefegyverzett amerikait mielőtt lelőné, és addig vár amíg őt nem lövik ki. Hát tényleg igazi csemege volt, maga a megtestesült szín tiszta realitás. Örülök hogy annyira működik az amerika propaganda, hogy Magyarországon is ezt már egy teljesen reális dolognak tekintik..

Nem beszélve a megértő, családszerető, asszonytól becsicskásodó, együttérző, érzelmes, MÉLYEN VALLÁSOS, talpig úriember amerikai katonákról, és az álszent irodai céges bulikat is megszégyenítő összejöveteleiről ... bocs ha ezt nem tudom komolyan venni :D még aki rendőrnek megy sem ilyen érzelmes, nem hogy az aki pénzért bárkit legyilkol, akire az állam rámutat. Ezek ugyanúgy terroristák, csak ezt az amerikaiak titkos bevetésnek, majd pedig hősöknek neveznek. Ja hogy igaz történet... amerikának már azt sem kellene elhinni amit kérdez. Láttunk már olyan "igaz történetet" is ahol a heteró fehér a filmben egy fekete homo lett, szóval na...
10/10
Fregoly 2017 márc. 15. - 19:36:45 10/10
Aki kedveli a realista alapokon nyugvó alkotásokat a témában azoknak ez csemege lehet. Akinek az jön be, hogy egy tárral két percig lõnek és jön a magányos hõs, aki mindenkit megment és három perces, pusztakezes bunyót nyomnak, annak ez nem fog bejönni. Még ha nyögvenyelõsen is indult nagyon szépen kidomborodott a sztori is. Magának a SEAL-nek a mûködését nehéz lehet jobban bemutatni. Az akciók igazi értékét az apró részletek adják. Ha éjszaka rajtaütnek valakin minimum éjjellátóval és hangtompítóval teszik (ellenben a Válaszcsapás elsõ évadának fél amatõr jelenetivel). A sorozat valahol egy vonalon mozoghat a Sólyom végveszélyben, Túlélõ, Zero Dark Thirty, meg a tavalyi 13 óra alkotásokkal. A valós történeteken túl mindegyikben érezni lehetett azt a realitás szagot, amit ez a sorozat is nagyon jól hoz és más modern katonai sorozatban még nem láttam.
csacsogo 2017 jan. 21. - 17:24:54
Bocsánat ez nem szinkronizált. Az elõzõnél a nemet kihagytam.
csacsogo 2017 jan. 21. - 17:20:00
Sajnos ez szinkronizált!! Ez csak magyar feliratos! Átvertek mindenkit.