Skins

Bakancslistához adom
angol filmsorozat, 46 perc, 2007

Értékelés:

306 szavazatból
Szerinted?

A történet középpontjában egy csapat 17 éves kamasz áll, akik hétről hétre keverednek vicces, szívbemarkoló és olykor megdöbbentő helyzetekbe. Mindegyikük derűs és optimista gyerek, akik ismerkednek a felnőtt élettel és annak árnyoldalaival, alkohollal, szerelemmel, droggal, mindeközben feszegetik a határaikat és úgy irányítják a szüleiket, ahogyan azt csak a kamaszok tudják. Tony, a város legnépszerűbb és legsármosabb fiúja, született vezéregyéniség. Szeret jót nevetni, főként mások kárán. Gyönyörű barátnője Michelle, legjobb barátja az önbizalomhiányos szűz fiú, Sid és a kissé flúgos, de aranyszívű anorexiás lány, Cassie. De ott van még Chris, aki bármikor benne van egy jó kis balhéban, Jal, a szépreményű tehetséges klarinétos, Maxxie, aki minden fiút akar, és mindet meg is kapja. Anwar, aki vallásos családból származik, szülei tiltják a drogtól, alkoholtól, ő persze mindent kipróbál, Tony nővére Effy, aki sok dolgot tud, de a titkokat megtartja magának, a gazdag Abigail, aki folyamatos terápia és a nyugtatók világában él.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
nana;) 2021 dec. 02. - 21:57:46
imádtam, kb 1 éve néztem, mind a hét évad lement egy hónap alatt úgy, hogy csak este néztem.
spoiler!!
az első generáció nagyon érdekes és jó volt, a színészek brutálisak és a sztori is jó. kicsit lassan haladtak az események, de szerintem nem volt baj. néhány helyen untam, de ott is tudtam figyelni. cassie evészavarát szerintem túltolták és nagyon triggerelő volt, főleg azoknak akik hajlamosak önéheztetésre stb. ettől fügettlen imádtam a karakterét. a másik kedvenc szereplőm maxxie volt, önzetlen és nagyon kedves volt mindenkivel. chris és jal voltak még azok akiket a kedvenceim közé sorolnék.
a második generáció is hozta a megszokott formát, jó szereplőkkel és elképesztő színészi alakításokkal. kaya scodelariot kiemelném, brutális. nagyon jó színész, de én a karakterét addig nem szerettem amíg nem tudtam vele azonosulni. freddie és emily voltak azok akiket még nagyon szerettem, de ebből a generációból nem tudnék senkit mondani akit ne szerettem volna.
harmadik generáció nem volt valami jó, rich és grace miatt érdemes megnézni, melltük alo és liv volt még akiket szerettem. szerintem jó kis sorozat ;)
Leen 2013 aug. 18. - 14:34:52
ÉN ÉN ÉN! :)
wtundi 2013 aug. 18. - 14:05:30
Szerintem nagyon jó sorozat, az elején nagyon nem tetszett, és alapból a Cassie-s részek sem tetszenek, viszont Kaya Scodelario(Effy)nagyon jól játszik benne szerintem.
Nagyon jók a zenéi is!
Van itt olyan, aki szereti a skins- típusú zenéket? :)
Leen 2013 aug. 02. - 23:59:55
Július 1-én kezdték el vetíteni Angliábana 7. évadot,melyben Effy, Cassie és Cook kapott fõszerepet. Eddig 2 effy-s részt láttam, és õszintén szólva az volt az elsõ kérdésem a rész végén, hogy mi a fenének volt erre szükség? Jó, hogy Effy úgy tûnik felnõtt és érett(ebb)en gondolkodik (elvégre egy komoly céghez került), de ez már nem skins-es. Hiányoltam belõle az eddig megszokott drámát. Semmi értelme nem volt, hogy elkezdték a 7. évadot. Ráadásul azt hittem, hogy Effy, Cook és Cassie együtt fognak szerepelni a történetben, de úgy néz ki, hogy mindenki külön részeket kap. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a többi szereplõrõl egy másodperc sincs (kivéve Naomi és Emily, de õvelük nem foglalkoztak annyi)! Igaz, ez csak 2 epizód volt, de nem hinném, hogy a következõk jobban lesznek. Akit érdekel, online megtekintheti. :)
10/10
Vinogradov 2013 ápr. 04. - 18:16:24 10/10
Effy és Cook? A második csapat volt a kedvenced? :)
10/10
glowstone 2013 ápr. 04. - 18:00:36 10/10 Előzmény szisze
Eredetileg egy angol csatorna készítette a Skins sorozatot,annak már van 6 évada,az MTV pedig az angol Skins 1. széria részeit dolgozta át.Viszont az MTV-s Skins "US"-nak nem volt akkora sikere így nem gyártanak belõle több részt.Amúgy nekem az US verzió nem jött be.
10/10
szisze 2013 jan. 11. - 22:08:02 10/10
Most az MTV-n az amcsi sorozat megy. Miért az angolt írták ki? Egyébként ez is jó
norbert0115 2012 aug. 14. - 12:52:55
Én is most kezdtem el a 2. generációs részeket, Én se bizakodtam de bizony nagyon jó :)
Valaki amúgy meg tudja mondani hogy az s03e02 nek az elején és a végén milyen szám megy ?
10/10
Eszti181 2012 aug. 14. - 01:36:45 10/10 Előzmény starbreeze
A második generáció még nagyon jó. Azt is érdemes lenne megnézned, a harmadik annyira már nem, azt én sem bírtam végig nézni. Az már tényleg fölösleges volt. Ott csak az iskola volt az összekapcsoló elem, de a második generációban ott van Effy és Pandora (meg ugye Effy és Tony szülei), plusz még néhány kis apróság elrejtve benne.
Bár abban igazad van, hogy tényleg jó lenne egy "bónusz epizód", hogy kivel mi lett.
De szerintem tényleg jól járnál ha megnéznéd a második generációs részeket is. Ugyan olyan jóra sikerült, mint az elsõ generáció. ((:

Az amerikai verziót meg személy szerint minõsíthetetlennek tartom. Neki kezdtem az elsõ résznek, hogy hátha, de amint megláttam, hogy ugyan az, mint a Brit, ráadásul SZERINTEM! katasztrofális színészekkel én ki is kapcsoltam és néztem tovább az eredetit.
10/10
rockqueen 2012 jún. 30. - 22:10:54 10/10 Előzmény man4gep
Szerintem ez nemtõl függetlenül nézhetik a fiatalok, sõt akár még az idõsebb korosztály is. Nincs ebben olyan, ami miatt csak és kizárólag lányos lenne. Ismerek fiakat, akik nézik, úgyhogy te is nézheted nyugodtan!
10/10
man4gep 2012 ápr. 30. - 00:12:06 10/10
Sziasztok

Esetleg tudtok mondani olyan érvet hogy miért mondják erre a sorozatra hogy lányos? 20 éves srác vagyok és részrõl részre élvezem ahogy bemutatja a fiatalok életét minden jót és rosszat.
starbreeze 2011 dec. 31. - 15:58:28
Én csak az elsõ 2 évadot néztem meg, a következõ egyszerûen nem érdekel, ha eltûnnek a régi szereplõk.
Én nagyon megvoltam elégedve a sorozattal azt hittem, hogy valami tinibaromság lesz, de sokszor megérintett.
A kedvenc szereplõm kétséget kizáróan Tony volt. Érdekes személyisége volt, olyan tapló, de mégis intelligens, elgondolkodtató. Én nagyon sajnálom, hogy 2 évadonként cserélik a stábot, mert szerintem sokkal jobb lenne ha inkább vinnék tovább az egész sztorit, mert igazából nincs befejezve. (Lehet, hogy pont így jó) De egy ilyen "bónuszepizód"-ot eltudnék képzelni, hogy kivel, hogy alakultak a dolgok azt kész. :-) Nálam 10/8 és ez csak az elsõ két évadra vonatkozik.
6/10
Viktor6665 2011 szept. 15. - 20:28:50 6/10 Előzmény midnightsong17
de
10/10
midnightsong17 2011 aug. 23. - 20:09:40 10/10
de az mtv-n nem is ez hanem az amerikait adják este 10kor, nem?:O
afelhasználónévmárfoglalt 2011 aug. 08. - 01:52:18
***nyomokban SPOILert tartalmazhat***

Nem igazán értem, hogy mitõl lett ez a sorozat 9,4 pont. Ugyanis én többek közt ezért is mertem belevágni és elverni az idõmet rá és most így a 2. évad 3. részénél akadtam ki (nem elõször) végleg. Ennyi kellett, hogy bebizonyosodjon, hogy a színészek távolról sem kiemelkedõek, némelyikük nem is jó, az angol fiatalság életét kb annyira írja le hitelesen, mint a Terminátor a jövõt illetve (és ez a kiakadás fõ tárgya) a "drámai" szituációk olyan olcsó, nevetséges, idegesítõ megoldásokkal vannak összehozva, hogy szó szerint ideges leszek tõle. Hogy legyen a beígért spoiler, meg fõleg ne lógjon a levegõben amit mondok gyorsan egy-egy példa: a színészek közül a csúcs Nicholas Hoult, nem is annyira a semmilyen játékával, de fõleg azzal, hogy teljesen irreális, hogy egy angol közép iskolást ilyen fejjel ne szopasson szét mindenki, nemhogy még a jófejek közé tartozzon meg csaja legyen ugyanmár; a fiatalok életérõl a kedvenceim a teljesen hiteltelen részletek amik azt mutatják be, hogy bizony minden 17-es angol pöcs komoly bûnözõ, de ha nem is, akkor is ismeri az összes praktikát (értsd: fél kilónyi füvekkel rohangálás, drog csempészet, autó feltörés), illetve az olyan megúszott helyzetek mint a merci elsüllyesztése egy folyóban egy órányi agyatlan összevissza száguldozás után, amit persze nem vesz észre senki, nem is beszélve a drog-pia-bulizás kombóról aminek ha csak az egyik részét is próbálta valaki az tudja, hogy nem így történik ám; és végül a komment kiváltó oka: nincs annál gyengébb drámai fordulat mint amikor két szereplõ egy félreértésen összeveszik, miközben mi nézõk ismerjük az igazságot és várjuk, hogy mikor derül ki a két majom számára is pl: Sid és Cassie videochat-es balhéja: ha b*zdmeg ilyen helyzet van akkor az ember nem elismétli azt hatszor, hogy félreérted hanem rögtön elmondja a magyarázatot, nem barokk körmondatban összevissza beszél mintha az igazság lenne a tabu! És ez kb a 42. ilyen szituáció a sorozat 2.évad 3. részéig, úgyhogy én abba is hagyom köszönöm és akit a fent említettek idegesítenek szintén annak javaslom, hogy el se kezdje! (helyesírási hiba remélem nincs ha mégis elnézést)
bibika 2011 aug. 01. - 23:00:40
sziasztok, nem tudom itt mennyire lehet reklámozni, de a skins.n4.hu oldalon mindkét verziót megtaláljátok szinkronosan és felirattal is, az eddigi összes részt. szerintem is az angol a jobb, hiába ugyanazok az írók, de az amerikai sem volt annyira rossz, mint az elején hittem. Chris volt az egyedüli, akit eredetiben nagyon szerettem, a remakeben pedig egy katasztrófa volt. Maxxie karakteréért is kár, bár ki tudja, lehet azt is elrontják, így beértem Teával és a nagyija aranyos történetével. Stanleyt egyszerûen imádtam, és Michelle is szimpatikusabb volt itt, mint az eredetiben. szerintem mindkettõt megéri megnézni, aztán eldöntitek kinek melyik jön be jobban (:
John A. Kárki 2011 júl. 27. - 17:12:30 Előzmény lyonnais
az amerikai/kanadai jobb! :)
lyonnais 2011 jún. 28. - 22:07:22
hy!
Most láttam MTV-n hogy van ez a sorozat gondoltam letöltöm de elötte megnéztem hozzászolásokat!Sokat monsjátok hogy az amerikai változat jobban tetszik szal inkább azt töltöm le,de nem tudom a nevét szolval aki egy nevet tudna mondani annak jövök egy hatalmas köszönettel!!!:)
timi girl 2011 jún. 17. - 00:25:56 Előzmény Swarley(L)
pff...nem is nézem tovább...az eredetit úgyse lehet überelni
Swarley(L) 2011 jún. 15. - 22:21:46 Előzmény timi girl
igen,csak még az is plusszba jön hogy az eredeti sokkal jobb....ezmeg....
Összes hozzászólás