Film

Szabadlábon Velencében /Le Guignolo/

magyarul beszélő, francia-olasz akció-vígjáték, 108 perc, 1980 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

62 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Alexand Dupre megígéri, hogy megjavul, ezért elengedik börtönbüntetésének nagy részét. Hajóra száll, hogy maharadzsának kiadva magát szédítse a milliárdos asszonyok szívét. Mire Monacóban kikötnek, összebarátkozik Sophival, a szakma másik nagy szélhámosával. Így együtt tudásuk milliókat hozhat, csak megfelelő áldozatot kell találniuk. A kiszemelt milliomos, Helmut azonban feleségül kéri Sophiát, így Dupré magára marad. Velencébe indul, ott azonban forró a levegő: bérgyilkosok lihegnek a nyomában egy táska miatt, amit szívességből hozott át a vámon...

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


2015. augusztus 3. 13:39
Ez egy hatalmas film! Emlékszem először 82-be láttam moziban és azóta már vagy 100-szor, de bármikor szívesen megnézem! Plusz pont a zseniális szinkron Sztankay Istvánnal! Lelkem tapsol! :)

2012. október 31. 22:29
ha már ketten állítjuk, akkor biztos tönkrement a mikrofilm. Érdekes, hogy Belmondo sok filmjében egy jó fizikumú, kemény manust játszik, de mégis mennyire más, mint a kortárs, amerikai kemény fickók. Úgy olvatstam, az USA-ban nem is volt sztár Belmondo. Európában az volt.

2012. október 30. 14:43
Spoiler!!!

Érdekes, hogy annak idején (a nyolcvanas évek elején ment a mozikban) nekem is pont az jutott eszembe, hogy biztos tönkrement a mikrofilm a magas hő miatt. Ettől függetlenül egy igazi klasszikus Belmondo-film!

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x