Film

A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka /The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl/

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 143 perc, 2003 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

884 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt (Keira Knightley), az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány (Geoffrey Rush). A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner (Orlando Bloom) a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow (Johnny Depp), a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

Bemutató dátuma: 2003. szeptember 18. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Díjak és jelölések:

Vélemény:


2016. április 29. 21:44
Fekete György átka.

2016. április 29. 13:57
12-14 évesen láttam utoljára. Az egyik nap megnéztem és mit mondjak nem kötött le annyira, mint akkor.Újra biztosan nem nézném meg a többi részét meg nem is láttam kivéve a kettest. Gyerekmesének tényleg elmegy. Szigorúan ajánlott 12-16 éves korosztálynak! Nem ér senkit csalódás ha látja életében egyszer az első két részt.

2016. április 6. 21:14
Hangulatos családi mozi, ez a része a legjobb.

Összes hozzászólás