Vitray Tamás televízióssal Alföldi Róbert beszélget

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
vino-et-veritas 2017 jún. 23. - 11:47:11
OFF OFF OFF

Ez jó téma, mint Petõfi és Arany külsõ jellemzése, mint érettségi tétel a régi kabaréjelentben...

Amúgy van/volt még jópár "acélosan" kisportolt riporter/kommentátor, pl. Vitár, Szepesi, Novotny, Komlósi, Hajdú B., Mezei, a már elment Molnár Dániel vagy Sipos János...

Ha csak az alkatukat nézem (bár Sipi például kerékpárversenyzõ is volt), nem éppen a sport "nagykövetei"...
perry 2008 febr. 06. - 06:43:23
Részemrõl smart úr véleményét osztom. :)
smart 2008 febr. 06. - 01:27:34
Ez is egy nézõpont. Valahol meg is érteném, de:

1. A borzasztórol más elképzelésem van. Ha Anettka beszélget Kiszel Tündével, na az borzasztó. Úgy érzem ez attól igen messze állt!

2. Az a címe, hogy "Vitray Tamás televízióssal Alföldi Róbert beszélget", itt kiemelném a Beszélget szót! Én remek beszélgetésnek éreztem, ami nem csak egy riport! Az Én ismereteim szerint a beszélgetés két vagy több ember között történik. Kölcsönösen elmondanak egymásról, vagy elgondolásaikról ezt+azt. Megvitatnak néhány témát, és megismerik egymás álláspontját. Ha választanom kell, akkor beszélgetést szeretnék látni, és nem riportot. Persze a vendégnek kell hangsúlyjosabbnak lennie, hiszen rá vagyuk kíváncsiak. Részemröl megnézném az ismétlést is.

3. A négy nevetésböl, kétszer Én is felnevettem. Miért ne tehetné az is aki beszélget? Ha még egy ember ül ott, akkor az is nevetne. Ez normális dolog. Az, hogy az Alföldi magán kívûli állapotban vihog... na igen. Olyan, de ettõl még tartalmas beszélgetés volt.

Végül csak annyit, hogy Vitray már nem az a fajta akit dróton lehet rángatni. Ha nem érezné érdemesnek Alföldit egy beszélgetésre, akkor nem ûlne le vele. Legalábbis szeretném ezt hinni. Sokkal inkább gázosnak éreztem a csoki pakkot. :) Tényleg? Oké, finom dolog a csoki, de jobb ajándékot tényleg nem lehetett kitalálni egy Vitraynak? Vagy nagyon jóban vannak. Mert akkor esetleg elmegy, csak ez nem derült ki.
komigeri 2008 febr. 05. - 23:00:30 Előzmény perry
Nem errõl van szó.
Egy negyvenperces interjúban a riporter ne röhögjön fel négyszer torkaszakadtából, miközben a plafont nézi, megfeledkezve arról, hogy ez nem kettejük beszélgetése.
Nem gondolom, hogy a riporternek bármilyen erõteljes megnyilvánulással fel kellene hívni magára a nézõi figyelmet.
Továbbá erõltetett volt a nagy megvilágosodás is, amikor három nagyratátott áhhá és egy értem közepette Alföldi Róbert rájött, hogy a sportriporterek külföldre is kijutottak annó.
Ennyi.
perry 2008 febr. 05. - 22:23:39
Elképzelhetõ , hogy embereket bánthat az emberi azonosság képi megjelenése. Sajnos elég kevesünknek adatik meg az az emberi magatartás forma, hogy ezt gyakorolja. Legyen az civil vagy
média szereplõ.
Volt szerencsém látni a Schubert mûvésznõvel készültet is.
Számomra az az igazi revaláció egy ilyen beszélgetésben mikor azt érzem ezek az én kérdéseim, úgy beszél olyanokat mond melyeket én is feltudnék tenni a cél személynek.
Aztán meg ha ott lennék lehet, hogy tátognék mint partra vett hal. Szóval, kevés a jó riporter, és kevés az az ember aki több mindenben színvonalat képes felmutatni.
Lehet gyûlölni és szeretni Alföldit, egyet nem lehet tõle elvitatni a tehetségét.
tépettsörte 2008 febr. 05. - 21:29:35
El vagyol te varázsolva ...
komigeri 2008 febr. 05. - 21:24:11
Alföldi Róbert nagyon jó színész, de hogy itt amekkora idiótaként viselkedett, az valami borzasztó...