Epizód

A mentalista / Vörösréz töltény /The Mentalist / Copper Bullet/

magyarul beszélő, amerikai krimisorozat, VII / 9. rész, 2008


Értékelés:

1026 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Az aktuális rész ismertetője: Abbott bajba kerül. Bill Peterson, aki korábban megfenyegette, amiért az ügynök nem volt hajlandó a pártjára állni egy ügy kapcsán, most beteljesíti bosszúját. Egy tíz éve történt emberölést akar Abbott nyakába varrni, amikor is a vezető ügynök megölte az egyik mexikói drogkartell vezetőjét. Jane felajánlja a segítségét Abbottnak.

A műsor ismertetése: A sorozat főszereplője Patrick Jane (Simon Baker), mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában és nyomára akadjon családja gyilkosának is.

Évadok:

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Patrick Jane
Teresa Lisbon
Kendall Cho
Grace Van Pelt
Wayne Rigsby
Virgil Minelli
Jane felesége
Dr. Linus Wagner
Brett Partridge

Linkek:

Vélemény:


2016. november 18. 15:41
ez még igaz is lenne, jó pár agyhalott sorozatra
de erre pont nem...

a red john szál felgöngyölítéséig egy kifejezetten remek és fordulatos széria volt ez :)

2016. november 18. 15:28
Volt egy barátnőm és vele néztük az ismétlést délután azthiszem tavaj ősszel és már rettenetesen untam a Péter érthetetlen gondolatmeneteit, akkor e sugallatra mondom a lánynak: én reb jo-val vagyok! Úgy nézett rám Beatris mint a véres rongyra, azóta csak 2x talalkoztunk apjának elpanaszolta kinek is szurkolok.
Szóval próbáltam elmagyarázni neki és önöknek is ne kerüljünk a hollywobi álomgyár fantazmagóriáinak végtelen bűvkörébe mert azon kapjuk magunk, hogy a gyerek veszi el a távirányítót mondván a sok tv megárt.

2016. október 21. 23:59
Jaja, én azon szoktam gondolkozni, hogy akik mindig más nevekkel írogatnak, pl. havonta, azok mit keresnek itt?
Vagy mire jó, hogy több néven "élnek" itt?
Sosem fogom megérteni az agyhalottakat. :-)

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x