Akvárium Stage Pass / Ivan & The Parazol

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: 2010-ben pár fiatal zenekart alapít Budapesten. Az első kitűzött cél, egy koncertanyag összehozása, amivel színpadra lehet állni. Amint ez megvan, előkerül a többi is: kellene egy név, egy második koncert és aztán mégegy (majd kicsit sietnek, hogy odaérjenek az érettségiről), egy klip, aztán hogy azt játssza az MTV, egy MySpace profil, egy csőnadrág a női részlegről, ha pedig már bejutottak arádióba egy interjúra, akkor az is, hogy megmutathassák a legújabb daluk. A bentieknek tetszik, ők ennek örülnek, azt pedig el sem hiszik, hogy ennyiszer lemegy, hogy vannak a bulijaikon, hogy tudják a szövegeket... de a célok! Kimaradtak a legfontosabbak, amit eközben megfogalmaztak magukban: Létrehozni egy produkciót, ami nem ismer országhatárokat, ahol kompromisszumokról csak egymást közt lehet szó, ami megmutatja, hogy hogyan játsszák most a rock 'n' rollt, amivel kreálhatnak egy saját, folyamatosan táguló zenei játszóteret. Ezen a helyen lelnek rá a szabadságra, amihez egységként és egyénenként is mindenáron ragaszkodnak, amiért (a dalaikon túl) az emberek kapcsolódni tudnak és akarnak hozzájuk, ami a koncertjeiken kimondatlanul is ott lebeg köztük és a közönségük között. Ez a szellemiség csúcsosodik ki újra Budai Pop című legfrissebbalbumukon, és ezzela szellemiséggel a találkozhatott a közönség a Strand Fesztivál színpadán is, ahol az imént említett lemezről, melynek másik különlegessége, hogy magyar nyelven íródott, számos dal elhangzott.

A műsor ismertetése: Az "Akvárium Stage Pass" sorozatban hazai és külföldi együttesek legnagyobb bulijait nézheted ismert fesztiválos helyszínekről.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
olahmiki1959 2023 aug. 03. - 22:52:54 2/10
Az ismertetőben áradoznak erről a Channel Tres nevű akárkiről, direkt meghallgattam néhány számot tőlük, azt kell mondjam, hogy nem hiszem el!
Ugyanaz a ritmus, ugyanaz a hangnem. ez - ha csak a zenei teljesítményt nézzük - egy nagy nulla!
Még a színpadkép a táncosokkal valamennyire elmegy, bár, ha elfordítod a fejed, akkor rögtön kiderül, hogy mekkora szélhámosság az egész!
A zenei világ szégyene, hogy manapség ezzel az értékelhetetlen f*ssal karriert lehet csinálni!...:)
2/10
olahmiki1959 2020 okt. 24. - 02:47:19 2/10
Ma a Margaret Island koncertjét adták.
Ez a Lábas Viki nevű énekes csaj olyan hamis, mint a bűn! Eszméletlen! Senki nem veszi észre a bandából???
10/10
bioscoopfan 2018 ápr. 20. - 02:18:59 10/10
Nem Guetta?
manao 2017 jan. 07. - 00:46:50
Nagyon visszafogott a Juli a színpadon, a legtöbb szám begyorsuláson alapul õ meg áll mint egy darab fa a színpad közepén mikor már szét pörgi magát mindenki körülötte.
Kellemes hangzás de zeneileg elég sekély, lehet ez sok ember ezért van a színpadon hogy ezt ellensúlyozza, a dobosnak sikerült egyedül zeneileg is hozzátenni az egészhez.
bici750 2016 jan. 24. - 00:46:30 Előzmény ceia
:D tényleg beteg...
ceia 2015 jún. 06. - 18:59:19
Ezek szerint ez a név volt a legjobb, ami az eszükbe jutott.. wow.