Színház

Bogármese

táncelőadás, magyar, 2006., 6 - 99 éves kor között

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Egyszer.... amikor a gonosz páncélfejű grafitbogarak uralkodtak az erdőben, egy reggelre gyönyörű gyógyító erejű virág nőtt a rét közepén, és a varázsvirág visszakergette a szürkebogarakat a föld alá.
Ám egy napon hatalmas vihar támadt, és letörte a varázsvirágot.... A szárát a szarvasbogár vette el a szél ellen támasztékul. A széthullott szirmokat - a fejük fölé tartva - különböző bogárkák vitték magukkal az eső elől menekülve: egyet a hangyák, másikat a legyek, harmadikat a szeméthasznosító bogarak, a negyediket a skarabeuszok. Az ötödik szirom a Szivárványos Bogárkához került, de őt meglátták a föld alól kiszabaduló szürkebogarak. Majdnem elfogták, a karján meg is csípték, elmenekült, de a csípéstől megbetegedett.
Vajon sikerül-e új barátjának a Csillagszemű Bogárkának még időben újra összeraknia a varázsvirágot, hogy Szivárványos meggyógyuljon és a szürkebogarak ismét visszabújjanak a föld alá....

Rendezés-koreográfia: 4 for ONE

Bemutató időpontja:

2006. március 19.,

Stáblista:

Hozzászólások

8/10
rues 2009 márc. 04. - 14:07:31 8/10
A Bogármese címû elõadás gyerekszereplõi bájos darabbal lepték meg a gyerekeket és felnõtteket. A Madách színház ifjú táncosai nagy siker arattak a vezetõ tanárukkal és Kentaur díszletével és gyermekjelmezeivel. A kellemes könnyû zenével adva volt a siker a nézõk aprajának nagyjának.