Színház

Gyöngyhajú Lány Balladája

táncelőadás, magyar, 2016.

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A TBG Production közreműködésével bemutatják a Re-Production tánc- és előadóművészei

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! 2016. március 12-én a RaM Colosseum színpadán nagy sikerrel került bemutatásra a „Gyöngyhajú lány balladája” című musical, mely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit. A színpadon 24 kiváló táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!
Az Omega együttes és az ExperiDance több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Szabó Máté, Sánta László, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Békefi Viktória és Magyar Viktória főszereplésével állította színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány...
A művet szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe, aki aktív energiákkal teli szeretne nosztalgiázni, egyben tisztelettel emlékezni Kóbor János, Benkő László és Mihály Tamás Omega Együttes társszerzőkre, alapító tagokra!

Dalok:
Start, Hűtlen Barátok, Holló, Fekete Pillangó, Nem tudom A Neved, Kötéltánc, Ha Én Szél Lehetnék, Gyöngyhajú Lány, Petróleumlámpa, Őrültek Órája, Nyári Éjek Asszonya, Hazug Lány, Napot Hoztam Csillagot, Régi Csibészek, Névtelen Utazó, Boldog Angyalok, Ezüst Eső, Trombitás Frédi, Addig Élj, Meghívás

A(z) ExperiDance Produkció előadása

Bemutató időpontja:

2016. március 12., ExperiDance Produkció

Stáblista:

Hozzászólások

offtopic
luci87 márc. 22. 06:14:09 Előzmény henrietta_0326
Nem lattam ezt a musicalt még,de nyaron hátha sikerül..Majd megnezem a szereposztast..
Fésűs Nelly hangjatol nem voltam elajulva en se,amikor a Szep nyari napot neztuk meg.Ő volt a pesti szineszno...a darabban.Viszont ugyanebben a szerepben Falusi Mariann hangja sokkal jobb volt.
10/10
moodpedro@gmail.com 2021 dec. 05. - 23:19:30 10/10
Gyönyörű élmény! Háromszor láttam és bízom benne, hogy láthatom majd még!
henrietta_0326 2018 okt. 13. - 18:29:42
Számomra Fésűs Nelly hangja botrányos volt, majdnem felálltam 1-2 hangnál és kimentem... Olyan volt, mintha itt-ott hamis is lenne. Hihetetlen, hogy így bemutatnak valamit, hogy nincs minden hang a helyén. A cselekmény szerintem is nulla.
Amiért érdemes volt megnézni, az az egy, az nem más, mint az ExperiDance alakítása, egyszerűen fenomenális.. :) csak így tovább, igazi profik.
10/10
tibma 2017 dec. 28. - 08:32:37 10/10
Nekünk tetszett!
Fésüs Nelly hangja tényleg nem volt a legjobb, de az elõadás összességében jó volt. Tetszett a tánc is, különösen a fehér ruhában szóló táncot elõadó páros. És tetszettek a dalok is. Véleményem szerint egy ilyen elõadást nem hasonlítgatni kell az eredetihez (mert akkor koncertre kell menni) hanem élvezni. Nekünk sikerült, köszönjük! :)
György Kádár 2016 okt. 30. - 10:53:50
Nagy, nagy csalódás.
Az ötlet jó, de a megvalósítás minden elemében bántóan igénytelen.
A cselekmény 0, színészi játék 0, a dalok elõadása jellegtelen, Fésüs Nelly hangja egyenesen bántó, a tánc 0, a hangszerelés ötlettelen.