Színház

Macskák

musical, 2 felvonás, 160 perc, magyar, 1983

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Ismertető:

Az ódon padláson minden évben egyszer macskabált rendeznek. Összegyűlnek a környék nagyon is emberi tulajdonságokat hordozó macskái, hogy eldalolják, eltáncolják az életüket. A Macskák a világ musical színpadának legnagyobb sikere, amelyet a Madách Színház - a szerzők véleménye szerint is - a londoni és a New York-i Broadway előadásaival egyenértékű színvonalon mutatott be. A felújított előadás varázslatos frissességgel és új ötletekkel gazdagítva kerül a közönség elé.

A MADÁCH SZÍNHÁZ előadása.
A Madách Színház tánckarának közreműködésével.

Bemutató időpontja:

1983. március 25., Madách Színház

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Vélemény:


2016. szeptember 12. 19:36
Sajnos nekem óriási csalódásvolt ez a színdarab. Nem láttam még korábban, így nincs viszonyítási alapom, nem is magával a konkrét előadással van gondom, mint inkább a színdarabbal magával. Számomra ez egy rettenetesen unalmas, értelmetlen, céltalan történet, nem is igazán szól semmiről, csak emberek énekelnek véletlenszerűen kóbor macskák átlag életéről. A színészek jól játszanak, szép a díszlet, kiválóak a jelmezek. De hogy mi értelme van ennek az egész darabnak? Nem értem, mire fel a nagy siker és felhajtás.

2009. július 26. 20:50
Valóban pazar az előadás,de ezt az ódsdi szereposztást le kéne már cserélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. március 3. 21:57
Pazar előadás, lendületes tánccal, bitang jó zenével!!!!
A Madáchban többször láttuk, mindig nagy élményt nyujtottak a kitünő szinészek.Kiváncsi lennék arra, mit szólna a cicánk a Macskákhoz?

Összes hozzászólás