Színház

Az Operaház fantomja

musical, 2 felvonás, 150 perc, magyar, 2003

Értékelés:

36 szavazatból
Szerinted?

Ismertető:

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették. Kigyulladnak a csillár fényei, és egyszerre régi pompájában ragyog fel az egykori párizsi Operaház. Felidéződik egy nagy szerelem története. Szereplői: Raoul, a romantikus fiatal gróf és Christine, a bájos, tehetséges énekesnő. Kettőjük között azonban ott áll egy titokzatos harmadik személy, aki mindent elkövet boldogságuk ellen. A rejtélyes harmadik: az Operaház Fantomja, aki a színház alatti labirintusban él. Ez az ember nem riad vissza semmilyen eszköztől, hogy elnyerje Christine szerelmét. Ki ez a fantasztikus lény? Zseniális zenész, tudós, építész, feltaláló, szenvedélyes szerelmes vagy szörnyszülött zsaroló gyilkos? Erről szól ez az este, erről szól ez a - Andrew Lloyd Webber csodás zenéjével átszőtt - szenvedélyes és látványos musical.

A MADÁCH SZÍNHÁZ előadása.

Bemutató időpontja:

2003. május 30., Madách Színház

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Alkotók

Vélemény:


2014. március 12. 22:52
CSODÁLATOS, IMÁDOM, KEDVENC! :)

2013. november 22. 20:16
Ez az a darab, amire nem lehet mit mondani, csak azt, hogy egy remekmű. A benne játszó művészekre meg, hogy egyszerűen fantasztikus színészek és énekesek, akiknek sikerül elérniük, hogy az előadás után ne tudjon az ember megszólalni, előadás közben meg a könnyeivel küszködjön!
Egy gyönyörű és szívbemarkoló estét köszönhettünk november 11. - én Mahó Andreának, Csengeri Attilának, Barát Attilának, Galbenisz Tomasznak és Sáfár Mónikának!

2013. november 7. 13:15
Az Operaház fantomja jegyek elkeltek!

Összes hozzászólás