Színház

Páratlan páros

komédia, 2 felvonás, 120 perc, magyar, 1985

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Ismertető:

John Smith londoni taxisofőr, hétköznapi ember, különös ismertetőjele nincs, szorgalmasan fuvarozza saját kocsiján az utasokat, olykor túlórázik és munka után siet haza szerető feleségéhez. Valószínűleg békés nyugalomban élné le életét, ha egy este nem keveredne bele egy verekedésbe, amikor is egy idős hölgyet véd meg két huligántól. A támadók elmenekülnek, John azonban megsebesül, mert a hölgy őt is támadónak véli és leüti a táskájával. John fejsérülését ellátják a kórházban és reggel egy rendőrfelügyelő szállítja haza. Ekkor különös dolog derül ki. John más címet mondott be a rendőrségen és mást a kórházban. Elkezdődik a kétségbeesett magyarázkodás, amelybe a felső lakó is bekapcsolódik. És ettől kezdve elszabadul a pokol! John Smithről, erről az átlagemberről a legelképesztőbb titkok kerülnek napvilágra. Két szomszédos kerületben két lakása van, s az egyikben Mary, a másikban Barbara nevű feleségével él együtt. A leleplezéstől való rettegés Johnt hihetetlen helyzetekbe sodorja.

A MADÁCH SZÍNHÁZ előadása.
Továbbra is műsoron a páratlanul Páratlan páros. Párját ritkító fejsérülés, parttalan félreértések, páratlan humor, parázsló komédia, parádés szereposztás.

Bemutató időpontja:

1985. december 31., Madách Színház

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

John Smith
Barbara Smith
Stanley Curtis
Porterhouse
(felügyelő)
Troughton
(felügyelő)
Bobby Franklyn

Alkotók

Vélemény:


2015. december 29. 23:12
Nagyon gyenge a darab.

2014. október 2. 18:05
hihetetlen gagyi ez a darab!

2012. április 22. 14:49
27 éve megy a darab(!) még leírni is döbbenetes, talán a Macskákat játsszák még ennyi ideje,nem csoda ha az előadás nem a régi és kifogtál egy rosszat.A szereplők egy része lecserélődött azóta de az alaptagok maradtak nagyrészt.

Összes hozzászólás