Színház

Szentivánéji álom

vígjáték, magyar, 2017

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Ismertető:

A szerelem, az erotikától izzó vágy, a megcsalt érzelmek és a kitartó hűség örök témái nemcsak az életnek, hanem a színháznak is. Az év legrövidebb éjszakája Szent Iván éje, amikor a régi hiedelmek szerint bármi megtörténhet, a kívánságok valóra válnak, a szerelmesek egymásra találnak. A Szentivánéji álom helyszíne egy titokzatos erdő, ahol a fiatalok űzik egymást össze-vissza keveredve, hogy a végén, egy kis varázslat segítségével mindenki a maga párja mellett kössön ki. A varázslat folytatódik, amikor Eszenyi Enikő mint Puck kerít negyven perc alatt övet a Föld körül, és eközben Stohl András a színháztörténet leghíresebb átváltozásán megy keresztül.

A VÍGSZÍNHÁZ előadása.

Bemutató időpontja:

2017. február 25., Vígszínház

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szentivánéji álom Jegy (Kapás Dezső bérlet)
Szentivánéji álom Jegy (Várkonyi Zoltán bérlet)
Szentivánéji álom Jegy (Gombaszögi Ella bérlet)
Szentivánéji álom Jegy (Lenkei Lajos bérlet)
Szentivánéji álom Jegy (Horvai István bérlet)
Szentivánéji álom Jegy (Ditrói Mór bérlet)
Szentivánéji álom Jegy (Tábori Nóra bérlet)

Vélemény:


április 14. 14:55
Nem igazán tudtam kitalálni, kinek csinálták ezt a változatot. Amellett, hogy az utóbbi években szokásos összes allűrt felvezették, (nézők szembereflektorozása, fülsiketítő zene) a történetet úgy adtak elő, hogy az azt nem ismerő néző legfeljebb a hülye gegeken tudott röhögni, azt, hogy ki kicsoda, kb. 5 perc után feladta. Ez is egy az öncélúan kifordított darabok sorában.

március 29. 15:20
Zseniális rendezés, sziporkázó színészek.

március 20. 12:34
Szörnyű volt. Élvezhetetlen volt. Nézhetetlen volt. Nem tudom miért nem hagytuk ott az első felvonás után.Titkon biztosan valami csodában reménykedtünk de csak rosszabb lett.

Összes hozzászólás