Színház

Viszlát a levegőben! | Many Ways

táncelőadás, 2 felvonás, 100 perc, 12 éves kortól

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Budapest Táncszínház Viszlát a levegőben! című kreációjában az összefogás, a kollaboráció jelenik meg, melyet a mai társadalmunkat átszövő versengő életszemlélet ellentéteként állít középpontba… Az együttes extrém helyzeteken keresztül hívja fel a figyelmet az emberek egymásra utaltságára, az együttműködés katalizátor hatására, és a bizalomra, mely nélkül bénultan állunk a kihívások elött.

Az egyén egyedül nem tud végrehajtani olyan dolgokat, amelyeket közösen sikerre tud vinni. Az emberiséget oly régóta foglalkoztató repülés lehetőségére egyedül nem vagyunk képesek, azonban ha mellettünk, jobban mondva, alattunk állnak társaink, akkor még a fizikai törvényeket leküzdve, a lebegésre is képesek vagyunk. Viszlát a levegőben!

„Utazunk, néhányan örökre,

más állapotokat, más életeket, más lelkeket keresve." Anais Nin

A Many Ways egy olyan mű, amelyet lehetséges életutak ihlettek. Az utazás, a kimeríthetetlen döntések, a sok irány, a tanulás, a belső utazás és a különböző akadályok, amelyeket bármelyikünknek le kell győznie. Személyes utazásom, mint művész, mint ember, sokféleképpen irányított engem, tele érzelmekkel és élményekkel, kapcsolatban sok csodálatos lélekkel. A „Many Ways"-t csodálatos zenészek, valamint zenéjük és szövegeik ihlették. (Neel Verdoorn)

Viszlát a levegőben!

Előadják: Sághy Alexandra, Juhász-Hörcher Noémi, Aurora Basilica, Denise Camassa, Yvette Levine, Matthew Bell, Varga Bendegúz, Varga Donát, Damien Ledenon, Nicole Pitino, Marika Trucci, Alessia Mastrocinque, Grazia Montelione, Diletta Savini, Jongeun Lee
Zene: Ludvig van Beethoven, Gergely Attila
Video Mapping: Juhász Péter
Koreográfus: Sághy Alexandra
Rendező: Földi Béla

Many Ways

Előadják: Aurora Basilica, Denise Camassa , Yvette Levine, Matthew Bell, Varga Bendegúz, Varga Donát, Damien Ledenon
Zene: montázs
Jelmeztervező: Ben Voorhaar
Fénytervező: Földi Béla
Video Mapping: Juhász Péter
Koreográfus: Neeltje Verdoorn

A(z) Budapest Táncszínház előadása

Hozzászólások