Zenekar

LAZARVS



Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Megalakulás: 2009

Az Apey and the Pea a Neck Sprain, a Remembering the Steel és a már feloszlott Kelly Hits the Blue Sky népszerű énekesének, Áron "Apey" Andrásnak a solo projectje.

A zenekar alakulásához 2009 áprilisában jött el az igazi ihlet közvetlenül a Kelly Hits the Blue Sky feloszlása után. Apey természetesen nem választhatott volna tökéletesebb két embert, mint Makai Lászlót a Remembering the Steelből és a The Last Charge-ból, valamint a Superbutt bassszusgitárosát Prepelicza Zoltánt. Kétségtelen, hogy a tagok hosszú évek alatt és profi produkciókban megszerzett tapasztalatokkal a hátuk mögött vágtak bele a közös zenélésbe. Az Apey and the Pea hangzásvilága rendkívül színes skálán mozog, de stílusa legközelebb a grunge-hoz sorolható. Olyan meghatározó és világhírű előadók, mint az Alice in Chains, a Pearl Jam, Alanis Morissette, a Foo Fighters és a Nirvana hatásai vegyítve azzal a hihetetlen őszinte önkifejező módszerrel, ami Apeyból árad, határozzák meg a zenekar egyediségét.


Tíz év alatt az Apey & the Pea a hazai metálvilág egyik legjelentősebb zenekarává nőtte ki magát, és a külföldi jelenlétük is egyre erőteljesebb. A tízéves koncertjükkel azonban lezártak egy korszakot, és új fejezetet nyitottak. „Nagyon köszönjük mindenkinek az eddigi 10 évet, minden pillanatát imádtuk. Mint azt bizonyára már a legtöbben tudjátok, nagy lendülettel íródnak az új számok, és minél többet dolgozunk rajta, minél közelebb a végcél, úgy érezzük, új fejezetet kell nyissunk a zenekar életében. Innentől LAZARVS néven folytatjuk tovább” – jelentették be a zenekar tagjai.


Tagok:
Áron "Apey" András - ének, gitár
Makai László - dob
Prepelicza Zoltán - basszsugitár, vokál


Hozzászólások