Megvan az Elrabolva következő részének címe, és nem túl meglepő

Egyszerre jelentek meg a Liam Neeson főszereplésével készült Elrabolva harmadik részének első jelenetképei és rövid tartalma, ráadásul a stúdió megerősítette a hivatalos címet, ami nem más, mint TAK3N.

Hogy a hazai forgalmazó hogyan magyarítja majd a harmadik rész címet, ami Taken 3 helyett trükkös módon TAK3N lett - ami írásképével nyilván jól mutat a poszteren -, egyelőre rejtély, de biztos megoldják majd. A vadonatúj jelenetképek és az eddig ismert nagyon rövidke szinopszis összecsengenek: Bryan Mills,. az egykori CIA ügynöke ezúttal nem utazik külföldre és nem is rabolják el senkijét, hanem odahaza kénytelen menekülni, amikor egy olyan gyilkossággal vádolják, amit kivételesen nem ő követett el – és, hogy bizonyítsa ártatlanságát, nyilván nagyon sok embert kell megölnie. A történet, amely során a hatóságok és bűnözők egyszerre akarják elkapni a menekülőben lévő főhőst, erősen hasonlít az 1993-as klasszikus A szökevényre Harrison Forddal és Tommy Lee Jones-szal, de ez nyilván nagyságrendekkel véresebb lesz, tekintettel a főhős „különleges képességeire”. 

A színész legújabb filmje, a Sírok között, amely történetét nézve akár az Elrabolva 2 és fél is lehetne, a jelek szerint nem teljesít túl jól a mozikban, így a 20th Century Fox stúdió a Neesont akciósztárrá avató sorozattal is sokat kockáztat, de 2015 január 9-ig, a bemutató dátumáig még sok minden változhat. Neeesen mellett a filmben szerepet kapott Maggie Grace, Famke Janssen, Jonny Weston és Forest Whitaker is, utóbbiról már tudni, hogy rendőrnyomozót alakít majd, azt viszont pont Whitakertől tudjuk, hogy nem lesz nagy, véres verekedés karaktere és az üldözött Mills között.