Balaton-felvidék NEKED

Hiánypótló közel 300 oldalas ingyenes kiadvány balatoni programokkal, látnivalókkal.

Egy hiánypótló kiadvány jelenik meg június közepén, ami ráadásul ingyenes lesz, és sok-sok oldalt fog majd össze, számos programajánlóval, cikkel, melyek mind a Balaton-felvidékhez kapcsolódnak.

Ötven Balaton-felvidéki város és falu programját, látnivalóit és gasztronómiai helyeit tartalmazza a 288 oldalas kiadvány, tehát ha a Balatonhoz megyünk, mindenképp szerezzünk be egyet, főleg, hogy még fizetnünk sem kell érte. (Maximum ha postán rendeljük, akkor is csak a postaköltséget)

A kiadvány pedig nem csak a száraz információkat tartalmazza, hanem színesítve lesz izgalmas történetekkel és cikkekkel is.

Zalaszántótól kezdve Tihanyon át Papkesziig az egész Balaton-felvidéket összefogja az útmutató, és kezdetben 30.000 példányszámban kerül majd a lelőhelyekre. Ezt persze később bővíteni szeretnék. Fontos azt is megemlíteni, hogy nem csak a hazai nyaralóknak szól majd ez, hanem németül és angolul is megtalálhatjuk majd az információkat és a cikkeket.

És hogy mikor jelenik meg?

A Balaton-felvidék NEKED június közepén jelenik tehát meg.

A kiadvány előtt az ötletgazda, Fehér Csilla egy térképet is készített Schwarcz Gyulával a Káli medencéről, a borszéki térkép nemrég lett kész, a Tapolcai-medencéről szóló pedig éppen most készül.

Csilla pedig pár hónap alatt gyűjtötte össze az információkat és a helyeket a friss Balaton-felvidék NEKED kötetbe.

És hogy hol szerezhetjük ezt be?

A www.balatonfelvidekneked.hu oldalon lesz egy lelőhely lista.