Lezserkedés és jókedvű bulik a Balaton partján

Ezúttal olyan vidám fesztiválokból és programokból válogattunk, szintén a Balaton partján, amiken elővehetjük az összes lazaságunkat és nyári formánkat.

Tóparti-Party

Ha már eleged van a sablonos bulikból, ha új élményekre vágysz és szeretnél korrekt áron egy garantáltan minőségi buliba menni, a Tóparti-Party Neked szól! Holdfény, Balcsi, bikinis csajok, beach nadrágos fiúk, őrületes hangulat, eszeveszett strandbuli és csakis a legjobb zenék!

Hogy mitől egyedi a buli? Attól, hogy a strandon van, méghozzá nem akárhol, Balatonfüreden! Továbbá a szabad ég alatt, közvetlen a vízparton szórakozhatunk barátainkkal, vagy ismerkedhetünk kedvünkre. Attól is, hogy a központban a Balaton áll: VIP jeggyel naplementében, vitorlással, egy pohár pezsgő kíséretében érkezhetünk a buliba, és az este folyamán kisorsolnak 2db 5 fős balatoni bulivitorlázást! Napközben pedig vízibicikli verseny, fröccsváltó, strandfoci, chill-out session!

A Tóparti-Party nem egy új keletű, az utóbbi évek fesztivál áradata között feltűnt rendezvény. 2007-ben indult, és azóta is minden évben töretlenül növekszik. Idén már a 11. buli kerül megrendezésre, ami egyértelművé teszi: Ezt a bulit mindenki szereti!

Balatonfüred, augusztus 14-15.

IV. Los An Gyenes

Rock & Roll és Rockabilly és Amerikai autók Gyenesdiáson! Igazi rock&roll feeling várja az érdeklődőket augusztus közepén Gyenesdiáson! Látványos program csodaszép autókkal és remek, pörgős muzsikával, valamint csinos pin-up lányokkal. Álmainkban Amerika...

Gyenesdiás, augusztus 14-16.

www.gyenesdias.info.hu

Rock Balaton

Nincs belépő, csak sör és rock. A Piac téren olyan előadók lépnek fel a rock jegyében, mint az  Ossian, a Heart&Soul, a Kárpátia, a Jump Rock Band, az AB/CD vagy a Lord zenekar. Idén is lesz jótékonykodás, tavaly a RockBalaton egyik kitűzött célja volt, hogy segítsenek egy székelyföldi kápolnának.

Fonyód, augusztus 14-16..

Nyárbúcsúztató vendégmarasztaló fesztivál

Fesztivál sztárvendégekkel, utcabállal. A gyerekeknek strandi helyszínnel ebben az időben kézműves foglalkozással és játszóházzal kedveskednek. A vendégmarasztaló fesztivált augusztus 15-22. között kézműves vásár és térségi borászok pavilonjai színesítik.

Alsóörs, augusztus 15-22.

www.alsoors.hu 

Smart Világtalálkozó

Augusztus 28-29-én Magyarországon, Budapesten tarják meg az év legnagyobb smart-os eseményét. 30 országból 1000 smart autót és 3000 látogatót várnak a szervezők.

Cascais (Portugália), Sanghaj (Kína), Lucerne (Svájc), Antwerpen (Belgium), Riccione (Olaszország) után, idén Budapesten rendezik meg a smart times 15-öt, vagyis a smart világtalálkozót. Mindenkit várnak, akár van smart-ja, akár nincs, mert nem mindennapi látványnak ígérkezik a kisautók felvonulása (56-os tere), az 1000 autós konvoj, az éjszakai vezetés és a Budapest környéki túrák, amelyek közül egy túra a Balaton, ezen belül Balatonfüredet is érinti augusztus 26-án.

Balatonfüred, augusztus 26.

Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét

A hagyományosan, évente megrendezésre kerülő Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét rendezvénysorozatnak ad otthont 2015-ben is Tapolca városa. Augusztus 18. és 23. között a színpadon napközben színes gyermek, illetve családi rendezvények, esténként koncertek várják az érdeklődőket, továbbá kézműves vásár, gasztro-, és borutca, játékpark, pörköltfőző verseny és még sok színes program bővíti a kínálatot.

Tapolca, augusztus 19-23.

www.tapolcakft.hu 

 

Még több balatoni program ITT!