Partiarc papa - Nagyfater elszabadul szinkronos előzetes

Oda jutottunk, hogy Zac Efron mostanra nyálas tiniidolból megbízható komikussá érett, és még Robert De Niro sem átallott összeállni vele egy kis idétlenségbe hajló, mocskosszájú partizás erejéig, mint a nagymama halála után búfelejtő buliba induló nagypapa-unoka páros.

A nagymama temetésén vagyunk, gyászol a feketébe öltözött rokonság, a nagypapa érhető módon megrendült, majd gyors váltás, és a kocsisként káromkodó papa azt követeli a meghökkent, kissé kocka unokájától, hogy vigye el bulizni, mert a nagyi is azt szerette volna, hogy ő „álljon újra csatasorba”. Megtudjuk, hogy a papa 15 éve nem kufircolt, és már nagyon szeretne, Jasonnnek, az unokának viszont hamarosan esküvője lesz, és egy élesre vasalt, ellenszenves leányzót venne el - és már sejthetjük, hogy a papa másik küldetése a kufirc mellett Jason megmentése. A páros hamarosan Daytona Beachen találja magát, a nagypapa pedig egy bevállalós, hozzá hasonlóan mocskos szájú főiskolás csajra nyomul, és hamarosan mindenki levetkezik, ami több okból is jó, és az egyik ez, hogy különben mindenki rémes kockás zakókban feszít.

A film szinkronos előzetesét megnézheted ITT:

Az egészségesen taplónak igérkező Nagyfater elszabadult az a Dan Mazer rendezi, aki a Brüno és a Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika forgatókönyvírója és producere volt, a hazai bemutató dátuma pedig 2016. január 28. Az itt elég szőrös hónaljú, ipari mennyiségben cracket szívó Zac Efron és a felpörgött Robert De Niro mellett a harmadik főszereplő Aubrey Plaza (Városfejlesztési osztály), aki olyanokat tud mondani, hogy „Úgy tépd szét a melltartómat, mintha a nyugdíjad lapulna benne!” És jegyezzük meg, hogy a jól sikerült plakát egyfajta tisztelgés az 1967-es kultikus Diploma előtt posztere előtt.