A legkeményebb filmes csajok, akik csapatként bárkinek szétrúgnák a seggét

  • PORT.hu / PORT.hu

Pár éve szó volt egy női Feláldozhatók filmről. Abból végül nem lett semmi, de most filmes karakterekből összeraktuk a tökéletes női akciócsapatot, annak apropóján, hogy ma Gina Carano szétcsap a legnagyobb férfi sztárok közt A bűn hálójában című filmben.

Gina Carano

Ha már felvezettük, rögtön kezdjük is az eredetileg ketrecharcos Gina Carano karakterével, Mallory Kane-nel A bűn hálójában című filmből.

Nem lehet kihagyni egy ilyen csapatból valakit, aki móresre tanította Antonio Banderas-t, Ewan McGregort, Michael Fassbendert és Channing Tatumot is.

Uma Thurman

A csapat második tagja egyértelműen A menyasszony, vagyis Beatrix Kiddo, Uma Thurman hőse a Kill Billből.

Túlélt végülis egy golyót, félkómában szétverte egy nemierőszakoló egészségügyi dolgozót, és egyenként leszámólt Bill összes emberével és végül Billel is. Kiváló harcművész, aki halálos a karddal, de a minimum, hogy megvakítja az ellenfelet, ha felidézzük azt a bizonyos jelenetet a filmből.

Linda Hamilton

Tapasztalatai alapján a csapat vezére is lehetne Linda Hamilton kemény akciócsaja, Sarah Connor, aki túlélt már több jövőből visszaküldött Terminátort is.

Viszont nem az a csapatjátékos alkat, ellenben ha kitörne az apokalipszis, mindenki szeretné a saját oldalán tudni a biztonsága érdekében.

Saoirse Ronan

Saoirse Ronan félénk bevándorlólányt alakított a Brooklynban, de pár évvel ezelőtt a Hannában még nyakakat tőrt vadócként.

Egészen fiatal kora óta tanította harcolni az apja, tökéletes gyilkológép, ki ne akarná a seggrugdosós csapatába? Senki!

Chloe Grace Moretz

Apropó gyerekkora óta harcolni tanított tökéletes gyilkológép. Ha láttuk a Ha/Vert (Kick-Ass), egészen biztosan megmaradt az a kemény vérfürdő, amit Kis Dög (Hit-Girl) rendez az egyik jelenetben.

A karakter a képregényben olyan népszerű volt, hogy saját szériát is kapott, szükség van rá a csapatba, hogy picit több lazaság legyen.

Sigourney Weaver

De persze a csapat igazi vezére az lenne, aki már többször, több csapattal is szembenézett a gyilkos xenomorphokkal az Alien-szériában. Sőt, megküzdött az idegenek királynőjével is, vagyis Sigourney Weaver Ellen Ripley-ként.

Tapasztalt, és szembenézett már sokkal rosszabbal is, mint néhány kigyúrt nehézfiú. Egy esetleges ufótámadás esetén is tudja a teendőt, kiváló vezető.

Emily Blunt

Ha tényleg egy ufóinvázió fenyegetné a Földet, akkor adott még Emily Blunt karaktere, Rita is A holnap határából.

A léha Tom Cruise-ból a bolygó megmentőjét faragta, ráadásul az a beceneve, hogy War Bitch, ki ne akarna bárkit a csapatába, akit War Bitch-nek becéznek? Vele lenne csak teljes a csapat! Bárkivel felvennék a harcot.

Mikor lesz közülük valaki a tévében? Gina Carano, A bűn hálójában, május 27. (péntek), 0:40 Film+