Gary Oldman romantikus marsos sci-fit forgatott

Kijött egy újabb trailer a Space Between Ushoz. Ez lesz vajon az év sci-fije? Vagy csak egy űrhajósokkal megbolondított tinidráma?

A Mentőexpedíció tavalyi sikerén felbuzdulva az STX Entertainment is összehozott idénre egy marsi filmet, csak kicsit csavartak az alapsztorin: nem egy magányos földi űrhajós mindennapjait követhetjük majd, hanem egy magányos marsi tiniét, aki egy tudományos kísérlet keretében a Marson született, de a földre vágyakozik, hogy normális gyerek lehessen. Íme az előzetes, ami alapján ez a film nem is sci-fi, hanem egy tudományos-fantasztikus elemekkel ügyesen nyakon öntött, romantikus dráma.

Gary Oldman egy NASA-igazgatót alakít majd, aki a Marson született gyerek körül sürgölődő tudóscsoport földi vezetője, és szemlátomást a tudományos eredmények sokkal jobban érdeklik, mint az, hogy az űrben született gyerek boldog legyen. A fiút egyébként a Végjáték egyik sztárja, Asa Butterfield alakítja, aki az idén mozikba kerülő Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiben is egy különc srác szerepét kapta meg. Filmbéli barátnőjét Britt Robertson alakítja, akitől szintén nem idegen a sci-fi zsáner: legutóbb a zseniális, de sajnos igen alulértékelt Holnapoliszban láthattuk.

A The Space Between Us rendezője a középszerű romantikus filmekben utazó Peter Chelsom (Hölgyválasz, Szerelem a végzetem), a forgatókönyvet a Kellékfeleséget és a Tőzsdecápák 2-t is jegyző Allan Loeb írta. Amerikai premier: augusztus 19. (via Movieweb)