Volt fesztivál: Ki lesz az új Ákos?

  • PORT.hu / PORT.hu

A Volt fesztivál nulladik napján tartották az első Petőfi Zenei Díjátadót, ahol néhány fiatal, feltörekvő előadó mellett Ákost díjazták a szervezők. A nagyszínpad melletti vip-ben pedig megjelentek néhányan azok közül, akik nem kaptak díjakat, viszont nem volt jobb programjuk kedd estére, mint a fesztivál szolgáltatásait élvezni.

Arra kerestük a választ idősebb és fiatalabb zenészeket megszólaltatva, hogy szerintük ki lesz a következő generáció Ákosa, vagy a fesztivál első napján fellépő, idén 25 éves Quimbyje, illetve, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki évtizedeket töltsön el a pályán.

Találkoztunk talajrészeg fiatal zenésszel, akit egyébként nagyon kedvel Balanyi Szilárd, a Quimby billentyűse, Demjén Ferencet pedig pont akkor kapcsolták telefonon Frenreisz Károlynak, amikor interjúztunk vele, ilyenformán megtapasztalói lettünk a hajóvonták találkozásának.

Ha szavaznál arra, hogy szerinted ki lehet még évtizedek múlva is a csúcson, akkor kattints ide!

Ha pedig lemennél még a Voltra, de nem tudod, hogy pontosan mit csinálnál, akkor a Volt fesztiválos programajnálónkat és keresőnket erre találod meg!

VOLT Fesztivál 2016

Check-in a VOLTra Az idei évtől kezdődően a Telekom VOLT Fesztivál bejáratánál egy új check-in folyamatot vezetnek be. A karszalag, amit a vócser beváltása után kapsz, nevesítésre kerül, a becsekkolás által a karszalag személyhez lesz kötve.