Itt az új Star Wars-mozifilm magyar előzetese!

A szuszogó Darth Vader is felbukkan végre a Zsivány Egyes trailerében.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is pompás karácsonya lesz minden Csillagok háborúja-rajongónak: december 15-én kerül mozikba a Zsivány Egyes- Egy Star Wars történet. Amihez most már van egy szinkronizált előzetes is: 

A film az 1977-es Csillagok háborúja előtt játszódik, és azt meséli el, hogyan sikerült megszereznie egy bátor lázadó lánynak, Jyn Ersónak (Felicity Jones) a Halálcsillag terveit. Az akcióját persze kicsit megbonyolítja, hogy a lány apja, Galen Erso (Mads Mikkelsen) tervezte a Halálcsillagot, egyfajta birodalmi Manhattan-terv keretében, a tudomány diadalaként megalkotva a galaxis legpusztítóbb fegyverét.

A történet további szereplői: Cassian Andor kapitány (Diego Luna), aki totális ellentéte a rovott múltú, vadóc Jynnek. Donnie Yen egy Chirrut Imwe nevű, vak harcos szerzetes, Jiang Wen pedig egy Baze Malbus nevű, nagydarab harcművész lesz. Az Aznap éjjel című, új HBO sorozatból ismert Riz Ahmed Bodhi Rookot, a Felkelés forrófejű pilótáját alakítja, Alan Tudyk pedig a trailerben is látható, K-2SO nevű, átprogramozott biztonsági droid, aki az alacsony túlélési esélyeket bemondó C-3PO és a harcias Csubakka keverkéke lesz majd az idei év legjobban várt filmjében.