A szegény ember Johnny Bravója széttrollkodja a VV8-at

Mííívaaan negatííív? Ezt kiabálja non stop a VV Tivy, kérdés, hogy mikor ütik agyon a játékostársai.

Szombat este lagymatag beköltöző show-val startolt el a vicces nevű Való Világ 8 powered by Big Brother, amiben majd hónapokon át egy csapat nappal csak heverésző, minden éjjel aljasra ittasodó, válogatott idióta villalakó verseng majd egymással a rekordöszegű, 36 milliós főnyereményért.

vv8.JPG

A műsort ezúttal nem olyan veterán tévés nagyágyúk vezetik, mint Balázs és Lilu, hanem a kispadról frissen bezavart Istenes Bence és VV Anikó, akiken sajnos most még eléggé meglátszott, mennyire mályvíz nekik egy ilyen élő show-műsor. Különösen úgy tűnt a párosuk haloványnak, ha az ember kínjában átkapcsolt a konkurens Tv2-re, ahol szintén szombaton indult a csatorna ellen-realityje, a zenei tehetségkutatós Star Academy, az ilyen műsorokat rutinosan lezavaró Ördög Nórával és Majkával.

output_hmfnp2.gif

Persze majd VV Anikó és Istenes Bence is belejön majd a műsorvezetésbe, hiszen teher alatt nő a pálma, prés alatt alakul a púpos és egyéb közhelyek. Mondjuk Anikó látványosan lefagyott, amikor a Youtube-sztár VV Tivyből kellett volna két olyan értelmes mondatot kihúzni, ami nem a "Miiivaaan stúúúdióóó!-típusú üvöltés. Újságíró legyen a talpán, aki egy ilyen mókás hülyegyerekkel értelmesen beszélgetni tud - kíváncsi leszek, a villatársai mikor akarják belefojtani a jakuzziba  a szegény ember Johhny Bravóját.

Oké, nem hallgathatom el, hogy röhögtem az idétlen viccein, a kedvencem ez volt:

Istenes Bence: Na, hogy tetszik a Villa?

VV Tivy: A kés meg a kanál jobb!

Istenes azért jóval profibb műsorvezető VV Anikónál, de még ő is leblokkolt, amikor Férfifaló VV Vivi konkrétan szerelmet vallott neki élő adásban, a reflektorok kereszttüzében:

A VV8 többi beköltözős napja ennél csak jobb lehet.