A Star Wars 8-ban is meg fog halni egy régi, közkedvelt szereplő?

Állítólag Carrie Fisher éjszakai jelenetit is újra kell forgatni a 2017-es epizódhoz.

Vigyázat, extrém spoilerveszély!

Több érdekes hír is megjelent a napokban a  még mindig cím nélküli Star Wars 8-ról, lássuk először a kevésbé spoilereset! Bár hivatalosan már két hónappal ezelőtt véget ért a Star Wars 8 februárban elkezdett forgatása, állítólag most újra fel kell venni az Ellenállás vezérét alakító, Han halála miatt megtört Leia hercegnő jeleneteit. A Star Wars News Net bloggerei azonban kiokoskodták, hogy szeptember elején volt egy éjszakai pótforgatás Horvátországban, mivel a Star Wars 8 egyik kaszkadőrnője, Chloe Bruce egy rövid Twitter-bejegyzésében arról panaszkodott, mennyire utál éjszaka dolgozni - kivéve hogyha ezt a horvát tengerparton kérik tőle.

ne2axwz3sy3u59_1_1-940x545.jpg

A másik nyomot a New York-i Comic Con szervezői ejtették el óvatlanul, amikor a Twitter-oldalukon sűrű elnézést kérve a Star Wars-rajongóktól bejelentették, hogy Carrie Fisher mégsem lesz díszvendég az október 6-9. között megrendezésre kerülő dzsemborin. A harmadik nyomot a Maz Kanata nevű űrlényt alakító Lupita Nyong'óhoz kötődik: ő beszélt korábban arról, hogy eddig egyéb filmes elfoglaltságok miatt nem volt idő a Star Wars 8-beli jeleneteit leforgatni, de ezt most pótolják. Nem kell Sherlock Holmesnak lenni ahhoz, hogy ezek alapján összerakjuk: vajon miért kell egy harcművészetekben is jártas, női kaszkadőrnek ősszel újra munkába állnia a Star Wars egyik közismert forgatási helyszínén, vajon miért most veszik fel a Luke fénykardját őrző, nagy tudású űrlény jeleneteit, és vajon mond le egy október eleji vendégszereplést a Star Wars-filmek legismertebb női sztárja?

Hát persze, hogy azért, mert Carrie Fisher fénykardozós jeleneteit kell újraforgatni!

A másik nagy rejtély, ami mostanában lázban tartja a rajongókat az, hogy az új Star Wars-akciófigurák csomagjaiban miért került egymás mellé Csubakka és a jó öreg asztromechanikai droid, R2-D2? A rajongók szerint azért, mert amíg az öreg Luke (Mark Hamill) a 8. részben az Erővel látványosan bánó, de még fiatal Rey-t (Daisy Ridley) tanítgatja a 7. rész fináléjában látott Ahch-To bolygó sziklaszigetén, addig Csubi és R2 saját történetszálat kap.

Amíg Luke és Rey látványos fénykardvívással összecsapnak majd a szigetre rátaláló Kylo Rennel és Ren Lovagjaival,

Csubi a Millennium Falcont vezetve vív űrcsatát az Első Renddel!

És le is lő jópár ellenséges csapatszállító hajót - legalábbis ezzel magyarázzák a rajongók, miért látták a gonoszok űrjárműveinek füstölgő roncsait az írországi Skellig Michael-szigeten.

Egyes pletykák viszont arról szólnak, hogy Csubi hősi halált fog halni ebben az ütközetben, és egyedül R2-D2 fog biztonságban visszajutni Leiához. Persze ehhez a rajongók azt is hozzáteszik, hogy a Millennium Falcon roncsait egy forgatási helyszínen sem szúrták ki, és persze eleve hülyeség lenne megölni Csubit. Hiszen ugye a szőrös jelmez alatt bármelyik kétméteres színész lehet, és mivel a vuki egy hosszú életű, kortalan karakter, C-3PO-val meg R2-vel együtt még akár a 2037-ban mozikba kerülő Star Wars 19-ben is benne lehetnek majd, hogy becsábítsák a mozikba a régi rajongókat. Sajnos az igazságot csak a Star Wars 8 premiernapján, 2017. december 15.én tudjuk meg. (via Movieweb)