Fesztiválra HANGoló - Himnuszok

A hazai zenei élet mai élvonalába számító bandák néhány szeretett fesztiválunk himnuszát is adják, hallgassuk meg a fesztiválhangulatot felidéző dalokat.

VOLT Fesztivál

Az 1993-ban 5 fellépővel, 800 látogatóval indult fesztivál évről-évre lépésről-lépésre fejlődött, 2002 óta a Sziget Szervezőiroda portfóliába került és megkezdődött az "új időszámítása". Idén a 0. napot a Linkin Park tölti meg teltházasra.

A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza: Punnany Massif - feat. Pásztor Anna & Charlie (prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz!

 

L.E.S.Z. Feszt

Feltörekvő fesztiválként idén minden eddiginél nagyobbat fog szólni, mert a szervezők nem kisebb neveket hoznak el Kisvárdára, mint Emir Kusturica and The Smoking Orchestra, valamint az Ibizát és Tomorrowlandet megjárt holland sztár-dj, Sander van Doorn.

A 3. L.E.S.Z. Feszt 2017 himnusza: Sterbinszky & Vasco feat. Bihal Roland - Szállj!

 

 

EFOTT 2017

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Találkozójaként 1976-ban létrejött fesztivál mára joggal Magyarország legnagyobb hallgatói eseményévé nőtte ki magát. El tud hozni olyan világsztárokat, mint Sean Paul, Tinie Tempah, Hurts.

A 42. EFOTT Fesztivál himnusza: Margaret Island & Jumodaddy Feat. Felcser Máté - Feszt Szerelem

 

 Sziget Fesztivál

Az ország legnagyobb fesztiválja, 2011-ben Európa 25 legnagyobbja között is első lett. A növekedés 1993-as indulása óta minden téren töretlen. A -1. nap idei sztárfellépője P!nk.

A 25. Sziget himnusza: Mary PopKids: Love Solution