A Gumball csodálatos világa Darwin évkönyvével folytatódik

A Darwin évkönyve című hatepizódos különkiadás-sorozattal a nézők a Watterson család halával együtt idézhetik fel a sorozat legemlékezetesebb pillanatait.

Darwin megbízást kap Brown igazgatótól: feladata, hogy összeállítsa az Elmore Suli évkönyvét, és eldöntse, kit hová helyez a könyvben. Minden rész középpontjában más szereplő áll. Az első epizódban Darwin Banán Joe-t, az osztály mókamesterét keresi fel, hogy szelfit kérjen tőle az évkönyvhez. Sorra kerül még Clayton, a labda; Carrie, a szellem; Alan, a léggömb; Sári, a fagyi és végül a tanárok is.

A halnak nincs könnyű dolga: nem elég, hogy a leghiúbb osztálytársaitól, vagy éppen legnagyobb rajongójától, Sáritól kell képet kérnie, azt is el kell döntenie, melyik tanár lett az év pedagógusa az iskolában. De Darwin hamar feltalálja magát: a képeket az Elmore Plus-profilokról is be tudja gyűjteni, ami rengeteg emléket idéz fel benne.

A 2011-ben indult családi vígjátéksorozat, a Gumball csodálatos világa kilenc év után is a Cartoon Network egyik legnépszerűbb műsora. Nemzetközi szinten 130 millió rendszeres nézőt ültet a képernyők elé. A Darwin évkönyve ezt a sikerszériát folytatja a Gumball legviccesebb momentumaira való visszaemlékezéssel.

Darwin évkönyve január 18-ától szombatonként 10:25-kor, ismétlés vasárnap 13:15-kor a Cartoon Networkön.