A legjobb családi filmek hétfőre

Levetítik a Laura csillaga és az álomszörnyek című rajzfilmet, a My Girl-t, a Zűr az űrbent, a Hős6ost, a Tigris színre lépet, a Gyerekszomorító igent, a Kung Fu Panda harmadik részét és A dzsungel könyvét.

Laura csillaga és az álomszörnyek

Film+ - október 22., 9.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Laura és a kistestvére, Tommy ezúttal az Álmok Földjén kalandoznak. Az egész úgy kezdődött, hogy egyik éjjel eltűnt Tommy plüss játékkutyusa. A gyerekek azt gyanítják, hogy a kis barátjukat az álomszörnyek rabolták el. Laura védőcsillaga segítségével a két gyerek elindul az Álmok Földjére, hogy megmentsék szeretett kiskutyájukat.

My Girl - Az első szerelem

TV2 - október 22., 9.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vada Sultenfuss életében a halál nagy szerepet játszik, ami rögeszméjévé válik. Az édesanyját elveszítette és az édesapja egy temetkezési vállalkozásból tartja el a családját. Részt vesz egy költészettel ismerkedő nyári kurzuson, hogy elkápráztassa az angol tanárját, akibe szerelmes. Thomas J., a legjobb barátja "mindenre allergiás", de mindvégig kitart mellette, a lány gátlásait figyelmen kívül hagyva. Vada apja felveszi a temetkezési vállalkozásába Shellyt, a sminkszakembert és lassan szerelmes lesz belé. Vada őrjöng dühében és mindent megtesz annak érdekében, hogy szétválassza őket.

Zűr az űrben

Film+ - október 22., 13.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tapsi Hapsi és kísérete bajba kerül, amikor szembeszáll a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják Tapsi Hapsi kíséretének tagjait. Tapsi Hapsi nem tétovázik, azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal, hogyha vereséget szenvednek, mindannyian ott maradnak a Földön, ám az űrlények győzelme esetén mindannyian Swackhammer kezébe adják magukat. Az idegenek azonnal elfogadják Tapsi Hapsi ajánlatát. Túlságosan is gyorsan. Ugyanis van egy rendkívüli tulajdonságuk: pillanatok alatt képesek új képességeket magukévá tenni. Amikor Tapsi Hapsi felfedezi, mi készül, tudja, azonnal segítségre van szüksége. De hova forduljon, amikor már minden valamire való kosaras tudása az ellenfelet gazdagítja. Ám szerencsére van egy olyan ismerőse, akire mindig számíthat. Ő a világ legnagyobb kosárjátékosa, Michael Jordan. 

Hős6os

HBO - október 22., 13.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

zseniális Hiro Hamada barátai segítségével megtanulja kiaknázni brilláns agyának minden egyes tekervényét. Ebben segítségére van testvére, a szintén lángész Tadashi, az adrenalintól csöpögő kalandok megszállottja Go Go Tamago, a mindig rendkívül precíz Wasabi No-Ginger, a kémiazseni Honey Lemon és Fred, a rajongó. Amikor egy váratlan fordulat miatt egy veszedelmes összeesküvés közepén találják magukat - amely San Fransokyo gigantikus városát fenyegeti - Hiro legközelebbi bizalmasához, egy Baymax nevű robothoz fordul, csapatából pedig modern kütyükkel felszerelt hősöket farag, hogy képesek legyenek felderíteni a rejtélyes szervezkedést. 

Tigris színre lép

Paramount Channel - október 22., 14.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Tigris nagyon magányos! Mert Kangának ott van Zsebibaba és Micimackónak Malacka, és Róbert Gidának a szülei, és Fülesnek? Na jó, Füles egyedül is jól érzi magát. De Tigris nagybácsikra, másod-unokatestvérekre, hugicákra és legalább egy dédnagymamára vágyik. Elszánt rokonvadászata közben természetesen mindent a feje tetejére állít, és ha ez nem volna elég, aggódó barátai is elhatározzák, hogy jobb híján távoli rokonnak adják ki magukat. Az igazi felfordulás tehát akkor kezdődik, amikor néhány feltűnően mackó-, bagoly- és zsebibabaszerű tigris kopogtat Tigris ajtaján... 

Gyerekszomorító igen

Paramount Channel - október 22., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Carrie és Jim egy romantikus este hatására összeházasodnak Vegasban. A mézespercek után azonban a párnak szembe kell néznie néhány apró bonyodalommal. Most hogy egy család lettek, nem kevesebb, mint nyolc gyerek felneveléséről kell gondoskodniuk. De ez még nem minden! A két serdülő csapat, a négy-négy gyerek egyre vadabb összecsapásokban fejezi ki nemtetszését a frigy és az újdonsült testvérek iránt.

Kung Fu Panda 3

Mozi+ - október 22., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po találkozik az elveszettnek hitt apjával, és a pandaparadicsomba utaznak. A gonosz Kai Kína-szerte legyőzi a kung fu mestereket, és most Póék békés lakhelye felé közeleg. Po nekiáll, hogy a barátságos pandákat felkészítse a harcra. 

A dzsungel könyve

RTL Klub - október 22., 20.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel Sir Kánnal találja magát szembe. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra. Maugli ezért elhagyja az egyetlen otthont, amit eddig ismert és egy lenyűgöző utazásra indul, amely során önmagát is jobban megismerheti. Szigorú mentora, Bagira a párduc és a szabad szellemű medve, Balu társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik, akik nem biztos, hogy a legjobb szándékkal közelítenek a fiúhoz.