A legjobb családi filmek keddre

Levetítik a Zambéziát, az Ultrakopót, a Derült égből fasírt második részét, a Malacka, a hőst, a Hópihét és a Breki, a békakirályfi című rajzfilmet.

Zambézia

Filmcafe - október 23., 9.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom hősünk apja, Sudár akarata ellenére elhagyja a távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, akiket Csőrnagy képez ki Zambézia egének védelmére. Vijju édesapja utánaered, de az áskálódó leguán, Budzo foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijju-nak és a lelki társának, Pihének össze kell szedniük minden repülési tudásukat és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől. 

Ultrakopó

RTL Klub - október 23., 11.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dr. Barsinister az őrült tudós elrabolja a rendőrségtől a kiselejtezett négylábú zsarut, és kísérleti szérummal oltja be. Ennek hatására az eb szuperképességekre tesz szert: erős és gyors lesz, repülni, sőt beszélni is tud! Miután sikerül megszöknie az őrült doki laboratóriumából, egy tizenkét éves srác, Jack találja meg, és fogadja be. Amikor megtudja, hogy nem hétköznapi pajtásról van szó, megígéri, hogy nem árulja el a titkát, inkább segít neki. A szupereb ettől kezdve Capital City lakóinak védelmét szolgálja, miközben az őrült doki mindent elkövet, hogy ismét elkapja. 

Derült égből fasírt 2. - A második fogás

SuperTV2 - október 23., 14.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kissé bogaras, de jó szándékú feltaláló, Flint Lockwood azt gondolta, hogy megmentette a világot a pusztulástól, amikor elpusztította a leghírhedtebb találmányát, a sajtburgeresőt és spagettitornádót okozó berendezést. Ám rá kell jönnie, hogy a találmánya feltámadt poraiból, és ezúttal élelmiszer-állat hibrideket alkot. A mutáns sajtburgerek és vérszomjas tacók, meg a sültkrumplilábó sajtpók elárasztják a világot. Flintre és barátaira vár a feladat, hogy újra megmentsék Halfalvát és az emberiséget. 

Malacka, a hős

Paramount Channel - október 23., 14.10
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Tigris ravasz mézszerző akciójában mindenki fontos szerepet kap, még Füles is része a tervnek, csak Malackának nem jut feladat: túl kicsi hozzá, hogy segítsen. De amikor eltűnik, a barátai rögtön rájönnek, mennyire hiányzik. Még szerencse, hogy megtalálják a naplóját, és az abban találtak segítségével megkezdődhet a nyomozás. Micmackó és a többiek egy kis rózsaszín, lebegő fülű alakot keresnek: és a nyomok azt mutatják, hogy még egy Egészen Kicsi Állat is végrehajthat Igen Nagy Tetteket. 

Hópihe

Minimax - október 23., 16.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hópihe tudja, hogy milyen érzés másnak lenni: születése óta ő az egyetlen, aki hófehér bundájával kitűnik a többi gorilla közül. Bár a barcelonai állatkert lakójaként ő a legkedveltebb látványosság, és minden kisgyerek csak őt szeretné látni, a többi gorilla mégsem érti, hogy mit esznek rajta az emberek, és miért is annyira különleges ez a velük együtt élő fura szerzet.  De Hópihét nem olyan fából faragták, hogy csak úgy lenyelje az őt érő támadásokat. Nagy tervei vannak. Barátaival a hatalmas erejű boszorkányhoz készülődik, annak reményében, hogy ő is olyan normális gorilla lehet, mint a társai az állatkertben. 

Breki, a békakirályfi

Minimax - október 23., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legnagyobb utazások olykor egy apró ugrással kezdődnek. Breki, a kis béka, nem szeret ugrálni és a vizet sem szívleli. Ahhoz, hogy megtalálja helyét a világban, barátjával, a repülő mókuslánnyal belevetik magukat az Amazonas dzsungelébe. Útjuk során megannyi érdekes és olykor furcsa állattal találkoznak, a dzsungel mélye pedig számos kalandot tartogat számukra.