A legjobb családi filmek szombatra

Levetítik A 7. törpét, a L'ecsót, a Rangót, a Csocsó-sztorit, a Megint 17 című filmet, valamint a Micimackó és a Zelefántot.

A 7. törpe

Film Mánia - december 15., 15.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Csipkerózsikát egy gonosz átok évszázados álomba szenderíti, a kastély összes lakójával együtt. Csak egy szerelmes csók segíthet. A hét törpe elindul, hogy megtalálják a herceget, aki felébresztheti az alvó királyságot.

L'ecsó

Paramount Channel - december 15., 16.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Remy, a patkány kölyökkora óta annak jegyében élt, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. Hiszen a konyhai példaképe, Auguste Gusteau is megmondta, hogy "bárki főzhet". A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, onnan kap segítséget, ahonnan a legkevésbé sem várná: egy kétlábútól. Igaz barátra talál Linguiniben, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló szemetes fiújában. 

Rango

Film+ - december 15., 16.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rango, a kaméleon egész életét egy terráriumban élte. Az unalmas egyhangúságnak azonban egy csapásra vége, amikor a család kedvencét véletlenül elveszítik a Mojave-sivatagban. A vándorútra kényszerült Rango útja hamarosan egy szó szerint poros vadnyugati városkába vezet, lévén Pornak nevezik a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült helyet. A kaméleon hiába veti latba kiváló alkalmazkodó-képességét, ha életben akar maradni, ennél többre van szüksége. Önhibáján kívül a városka seriffje lesz, mindenki benne látja a megmentőt, akire vártak. 

Csocsó-sztori

m2 - december 15., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amadeo egy kicsi faluban él, amit senki sem ismert. Napjait, gyerekkora óta a helyi társadalmi élet központjában, egy kis vendéglőben töltötte, ahol féltve dédelgetett csocsó-asztalán való játék, és titkos szerelme, Lara utáni vágyakozás tette ki a mindennapjait. Megszokott kis élete hirtelen darabokra hullott, amikor a falubéli Ász, mint a világ legjobb labdarúgója visszatér, hogy egy gyermekkori csocsóvereségéért elégtételt vegyen, nem csak Amadeón, hanem az egész falucskán. Ász bosszúja kegyetlen. A falucska lerombolását a vendéglővel kezdi, azon belül is a csocsó asztallal. Amadeo összeomlott világát siratja, amikor hirtelen valami varázslatos történik: csocsóasztalának egyetlen általa megmentett játékosa, CséKá életre kel. A csapat gólvágója bátorságot önt Amadeóba és együtt indulnak útra, hogy megtalálják a csapat többi játékosát Betót, Öcsit, Lisandrót és a többieket.

Megint 17

Cool - december 15., 18.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem tudni, mikor siklott félre Mike élete. Pedig úgy tűnt, szerencsés csillagzat alatt született. Sikeres sportkarrier és egyetemi ösztöndíj várt rá, ám lemondott róluk a szerelme kedvéért. Fiatalon családot alapított, gyerekei születtek. Ám a házassága tönkrement, és most a haverjánál húzta meg magát. Rajta már csak a csoda segíthet. És a csoda bekövetkezik! Egyik pillanatról a másikra Mike tizenhét évesként ismét a középiskolában találja magát, egy osztályban a saját gyerekeivel. Itt az alkalom, hogy összebarátkozzon velük, megismerje őket, és talán még a házasságát is sikerül helyrehoznia. 

Micimackó és a Zelefánt

HBO - december 15., 18.45
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A Százholdas Pagony békéjét súlyos lábak dobogása zavarja meg. Valami félelmetes közeledik! Ami pedig félelmetes, az talán a Zelefánt. A Zelefántot ugyan még senki sem látta, de már mindenki róla beszél. Régi barátaink, Micimackó, Malacka, Nyuszi, Tigris, Füles és a többiek a szörnyű eseményre készülnek: amikor szembe kell majd nézniük azzal, amiről mindenki tud valami fontosat, csak azt nem tudja senki, hogy mi lehet az. A Százholdas Pagony lakói elindulnak, hogy elfogják a rettegett lényt.