A legjobb családi filmek vasárnapra

Levetítik az Elvitte a víz című animációt, a Szabadság, szerelem című filmet, a 102 kiskutyát, a Valerian és az ezer bolygó városát, a Fogtündért, a Belle és Sébastient, az Utazás a rejtélyes szigetre című filmet és a Balto második részét.

Elvitte a víz

Paramount Channel - január 13., 12.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roddy tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Amikor egy Sid nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény úgy dönt, megütötte a főnyereményt, Roddy úgy akar megszabadulni a kártevőtől, hogy a "jacuzziba" csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, de nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába.

Szabadság, szerelem

Cool - január 13., 14.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hemzsegnek a férfiak Anna életében. Más kérdés, hogy ők a biztonsági szolgálat emberei, és az a dolguk, hogy megvédjék a bajtól az elnök egy szem lányát. Persze ezzel teljesen lehetetlenné teszik, hogy Anna a normális tinédzserek életét élje. Egyszer aztán betelik a pohár. Amikor apja titokban titkos ügynökök garmadát állítja a diszkóba menő lányra, Anna bosszúból kicselezi kísérőit, és megszökik Bennel, a jóképű fotóssal, akinek fogalma sincs, ki is ő valójában.

102 kiskutya

Film+ - január 13., 15.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hosszú börtönévek mély nyomot hagytak Szörnyella De Frász életében. Úgy tűnik, minden szőrmeneműtől kitör rajta a frász, ám lelke mélyén valahol ott lapul a régi vágy: egy hatalmas, pöttyös szőrméjű bunda! Hogy ártatlanságát bizonyítsa, állást vállal egy kutyamenhelyen, s odaadásáról gyanakvó nevelőtisztjét, Chloét is sikerül megtévesztenie. Ám színre lép a szűcsök szűcse, a bundák királya: Monsieur Le Nyúz, aki arról híres, hogy mindig kihozza a pöttyökből a maximumot. 

Valerian és az ezer bolygó városa

HBO - január 13., 15.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Valerian és Laureline a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Parancsnokuk útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre... 

Fogtündér

VIASAT3- január 13., 16.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Derek Thompson, a jégkorongliga egyik legkeményebb játékosa, ráadásul nem hisz a mesékben. Nem véletlen, hogy összetöri a legfiatalabb rajongói álmait. Hányaveti magatartása a magánéletében is megmutatkozik, ami a barátnőjével, Carlyval való kapcsolatát veszélyezteti. Ezt tetézi, amikor bemeséli Carly kislányának, Tessnek, hogy a fogtündér nem létezik. Mindez nem marad következmények nélkül. Derek váratlanul a hitetleneket vizsgáló bizottság előtt találja magát, akik két hét tündérlétre ítélik. A férfi azt hiszi, az egész rossz álom csupán. Ám legnagyobb megdöbbenésére szárnyak nőnek ki a hátából.

Belle és Sébastien

m2 - január 13., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Odafenn a francia Alpokban, ott ahol a hó tiszta, ahol a zergék a mormotákkal kergetőznek, ahol a hegycsúcsok a felhőkbe érnek, van egy csöndes, békés kis falu, ahová megérkeznek a megszálló németek a II. világháború idején. Itt talál egymásra egy magányos gyermek és egy menhelyről szökött kutya. A leleményes és bátor Sébastien megszelídíti a kóborló és vadnak hitt Belle-t.

Utazás a rejtélyes szigetre

Film+ - január 13., 18.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú Sean Anderson vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától, Alexandertől egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint az a sziget nem létezik. Sean azonnal útnak indul mostohaapja, Hank minden tiltakozása ellenére, aki végül kénytelen Seannal tartani. A hihetetlen kalandba belekeveredik a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta, Gabato és szemrevaló lánya, Kailani is. 

Balto 2: Farkaskaland

Minimax - január 13., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Balto megragadta a világ képzeletét. A kaland most folytatódik, és ezúttal Balto nincs egyedül... Balto apa lesz, és a kölykök - Aleu kivételével, jó helyekre kerülnek. Ám a kis Aleu rájön, hogy őt sosem fogják úgy elfogadni, mint a testvéreit, mert inkább farkasnak néz ki, mint kutyának. A feldúlt kölyök elszökik, hogy megkeresse élete értelmét, és meglelje igazi helyét a világban. Balto aggódik érte, és felkerekedik, hogy megtalálja Aleut. Így veszi kezdetét a nagyszabású farkaskaland Alaszka jeges rengetegein keresztül.