A legjobb gyerekműsorok vasárnapra

Vasárnap levetítik Az Olsen banda nyakig zűrben című rajzfilmet, az Apám, a hőst, a Repcsik második részét, a Karácsony Artúrt és a Nicsak, ki beszél még! című filmet.

Tom és Jerry: Az óriás kaland
TV2 - április 22., 7.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Az egymással örök harcban álló Tom és Jerry Mesekönyvfalván, a tündérmesék világát idéző vidámparkban él. A tulajdonos, Jack meg akarja menteni a parkot a kapzsi milliárdostól, ezért eladja a tehenét néhány szem varázsbabért. A babból égigérő paszuly nő, és amikor mindhárman fölkapaszkodnak rajta, varázslatos földön találják magukat. Hamarosan kiderül, hogy itt a gonosz óriás uralkodik. Vajon a különös triónak sikerül legyőznie az óriást, és az aranytojás tojó lúd segítségével megmenteni Mesekönyvfalvát?

Az Olsen banda nyakig zűrben
Film Mánia - április 22., 7.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Dánia jövője veszélyben! A Johansen testvérek gonosz tervét csak az Olsen banda vétózhatja meg. Kjeld, Benny, Egon, Valby és Dinamit Harry mindent elkövet, hogy megmentsék szeretett országukat! 

Apám, a hős
Mozi+ - április 22., 9.00
12 éven felülieknek ajánlott!

A tizennégy éves Nicole, aki nyiladozó nőiessége tudatában készen áll a nagy Ő fogadására, valóságos istencsapásként éli meg, hogy édesapjával egy kéthetes trópusi vakációra kell utaznia. E szörnyű érzés pusztán addig tart, míg meg nem pillantja az ellenállhatatlan Bent. Valóságos haditervet sző álmai férfijának elcsábítására, melynek lényege egy nem mindennapi történet, miszerint az idősebb férfi tulajdonképpen a szeretője, aki azért álcázta magát az édesapjának, mert nemzetközi kém lévén így akar feltűnés nélkül elvegyülni a tömegben.

Repcsik: A mentőalakulat
HBO - április 22., 9.50
6 éven felülieknek ajánlott!

Rozsdás motorjában elöregedett az egyik alkatrész, ezért veszélybe kerül a versenyzői karrierje. Egy kisebb baleset után pedig ráébred, hogy új tapasztalatokat kell szereznie, ezért, légimentőnek áll. A veterán mentőhelikopter, Penge erdőőr veszi a "szárnyai alá", hogy légitűzoltót faragjon belőle. Rozsdásnak azonban hamar rá kell jönnie, hogy a versenyzés csillogó világa után a tűzoltók életében jóval kevesebb szerep jut a rivaldafénynek és sokkal több a kemény, sokszor önfeláldozó munkának. Frissen szerzett tudására pedig nagy szüksége lesz, amikor a Dugattyúcsúcs Nemzeti Park lángba borul, ráadásul pont akkor, amikor egy fontos vendégekkel zsúfolt estély veszi kezdetét a közeli szállodában. 

Karácsony Artúr
Film+ - április 22., 13.05
6 éven felülieknek ajánlott!

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy akciót, amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz. 

Neveletlen hercegnő 2.: Eljegyzés a kastélyban
Cool - április 22., 16.35
12 éven felülieknek ajánlott!

Miából, a neveletlen hercegnőből öt év alatt gyönyörű nő lett, aki alig várja, hogy végre a gyakorlatban is kipróbálhassa magát Genovia hercegnője szerepében. Miután beköltözik a palotába nagyanyjához, Clarisse királynőhöz, kiderül, hogy nem élvezheti sokáig a hercegnői életet, mert hamarosan a koronát kell viselnie. Persze a problémák soha nem járnak egyedül. A meglepett kisasszonnyal mellékesen azt is közlik, hogy a genoviai törvények értelmében a hercegnőnek a megkoronázás előtt még férjhez kell mennie. 

Nicsak, ki beszél még!
SuperTV2 - április 22., 18.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Mikey időközben kissé megnőtt, de az élethez való hozzáállása nem változott. Édesanyja, Mollie feleségül ment álmai hercegéhez, mi több, Mikey hamarosan egy kistestvért is kap Julie személyében. A két apróság között bájos rivalizálás kezdődik, ami Mikey számára kétfrontos háborút jelent, hiszen neki időnként a szülőket is muszáj bosszantania. A méret lényegtelen.