Az egész világon egyszerre debütál az új Ben 10 film

A Ben 10 az univerzum ellen október 10-én mutatkozik be a Cartoon Network gyerekcsatornán.

A Cartoon Network sikersorozatának legújabb filmverziója szó szerint az egész Naprendszerben átveszi az uralmat, október 10-én ugyanis az egész világon szinte egyszerre kerül adásba. Magyar szinkronnal a Ben 10 az univerzum ellent négyszer láthatják a nézők októberben a gyerekcsatornán.

Az akciódús alkotás középpontjában az a robbanás áll, amely Ben múltjából tér vissza, hogy még nagyobb pusztítást végezzen a Tennyson családon és a Földön. Bennek emiatt el kell hagynia szeretett bolygóját, és az űrben kell csatát vívnia. Eközben Gwen és Max nagyapa továbbra is vigyáz a földlakók biztonságára, Ben nélkül viszont nincs könnyű dolguk. A dolgokat csak tovább bonyolítja, hogy az űrbéli ellenség hirtelen a Földön terem, így Bennek sietnie kell: vissza kell térnie a bolygóra, mielőtt túl késő lenne.

A Ben 10-et 2020-ban már 2,7 millió gyerek követte csak az Egyesült Államokban a Boomerang és a Cartoon Network csatornákon. A sorozat a Cartoon Network Studiosban készül, megalkotója a Man of Action Entertainment (Generátor Rex, Hős6os) vezető producere, John Fang (Mixelek, Generátor Rex).

A filmet felvezetve a sorozat új epizódjai, egyben a negyedik évad utolsó részei október 3-tól 9-ig minden nap 13:35-kor láthatók a magyar Cartoon Networkön. A Ben 10 az univerzum ellen október 10-én 13:35-kor és 20:00-kor, 11-én 6:00-kor, 18-án pedig ismét 13:35-kor kerül adásba a csatornán.


(via Cartoon Network)