Családi filmek szombatra

Levetítik a Szikravárost, Bartek varázslatos kalandját, Bibi és Tina lóversenyes kalandját, az Így neveld a sárkányodat című filmet, a Fogtündért és a WALL-E-t.

Szikraváros

Mozi+ - július 21., 7.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A csillogó Szikraváros már generációk óta virágkorát éli, ragyogó fényeinek köszönhetően lakói elégedettek és boldogok. Ám a földalatti város hatalmas generátora a meghibásodás határán áll, az utcákat és tereket megvilágító nagy lámpák mindenki megrökönyödésére vibrálni kezdenek. Két tinédzser vállalja magára a feladatot, hogy az idővel versenyre kelve szétnézzen Szikravárosban különböző nyomok utána kutatva, melyek tán segítenek megérteni a város létezésének misztériumát és kimenekíteni a tisztes polgárokat, mielőtt az összes fény kihunyna. 

Bartek, a varázslatos

Paramount Channel - július 21., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bartek, az albínó denevér, Raszputyin balkeze ezúttal megmenti Moszkvát egy igen vad medvétől. Hősi eposzokat zeng az utcákon saját bátor tetteiről, azonban hamar kiderül, hogy az igen vad medve Bartek régi jó cimborája, Zozi, aki a légynek sem tudna ártani. Iván cárt elrabolja a gonosz Baba Yaga, vagy legalábbis mi azt hisszük. A nem is olyan kedves Ludmilla helytartónő végső elkeseredésében megkéri Bartekot, segítsen a cár atyuskán és Oroszországon. Szegény, nagyon el lehetett keseredve, hogy pont Bartekhoz fordult...

Bibi és Tina - A nagy verseny

DUNA Televízió - július 21., 13.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bibi Tinánál tölti a nyarat, de sajnos a kastélyba váratlan vendég érkezik, Sophia személyében. Tina és Sophia féltékenyek egymásra Alex miatt, akit Falko internátusba akar küldeni. Az éves lóversenyre készülődés közben felbukkan Kakmann Fantasticoval, a gyönyörű fekete ló legyőzhetetlennek látszik. Ám a verseny napján súlyos titkokra derül fény, és így szerencsére sem Szókratész Zoknija, sem Alex nem hagyja el a falkensteini kastélyt.

Így neveld a sárkányodat

SuperTV2 - július 21., 16.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az izgalmas film a melák viking harcosok és vad sárkányok világába röpíti nézőket. A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk-szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzsének és apjának. Ám, amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és végül összebarátkozik vele, a kis "sárkányölő" világa a feje tetejére áll... 

Fogtündér

VIASAT3 - július 21., 18.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Derek Thompson, a jégkorongliga egyik legkeményebb játékosa, ráadásul nem hisz a mesékben. Nem véletlen, hogy összetöri a legfiatalabb rajongói álmait. Hányaveti magatartása a magánéletében is megmutatkozik, ami a barátnőjével, Carlyval való kapcsolatát veszélyezteti. Ezt tetézi, amikor bemeséli Carly kislányának, Tessnek, hogy a fogtündér nem létezik. Mindez nem marad következmények nélkül: Derek váratlanul a hitetleneket vizsgáló bizottság előtt találja magát, akik két hét tündérlétre ítélik. A férfi azt hiszi, az egész rossz álom csupán. Ám legnagyobb megdöbbenésére szárnyak nőnek ki a hátából.

WALL-E

RTL Klub - július 21., 20.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

WALL-E, a lánctalpas szeméttömörítő robot az egyetlen élő szerkezet a Földön, az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót. A kis munkagép több száz magányos éve gyűjti a kacatokat, amikor megjelenik EVA, a modern és áramvonalas keresőrobot, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL-E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul az űrhajóra, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered.