Családi filmek szombatra

A kicsiket az Anasztázia, Az oroszlánkirály 3., a Lilo és Stitch 2., míg a nagyobbakat az Éjszaka a múzeumban 2., a Scooby-Doo - A nagy csapat, A gondozoo, az Apám, a hős és a Tom Sawyer várja.

Anasztázia

Paramount Channel - augusztus 24., 10.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Volt egyszer egy Anasztázia nevű ifjú hercegnő, aki a pompás paloták és fényes estélyek varázslatos világában élt. 1916-ot írtak, s a legendás Romanov család a dinasztia uralkodásának háromszázadik évfordulóját ünnepelte. Az ünnepi esemény tiszteletére a cár nagyszabású fogadást rendezett, s a bál legfényesebb csillaga éppen Anasztázia volt. A cári palota fölött azonban sötét felhők gyülekeznek, mert a száműzetéséből Szentpétervárra visszatért Raszputyin bosszút forral.

Éjszaka a múzeumban 2.

TV2 - augusztus 24., 13.35
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Az éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley régi jó barátait, a múzeum kitömött és viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Történelmi Múzeumba. Ám útközben elkallódik a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével éjszakánként életre kelnek a kiállítási tárgyak. Larry tehát újra szolgálatba áll, de ezúttal nemcsak egy fáraóval találja szemben magát, hanem új életre keltett szövetségeseivel is: a gonosz oldalon csatasorba áll Al Capone, Rettegett Iván és Napóleon. Még szerencse, hogy vannak barátok, akik hősünk segítségére sietnek.

Scooby-Doo - A nagy csapat

Film+ - augusztus 24., 14.50
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Amikor a Rejtély Rt. tagjai hírét veszik, hogy egy távoli, titkos szigeten valaki világuralomra készülődve kísértet-tenyésztésbe kezd, habozás nélkül akcióba lendülnek. Pedig ránézésre nem tűnnek túl félelmetesnek: négy fura kamasz, két fiú, két lány egy ócska autóban, kíséretükben egy beszélő dán doggal. Jó az, ha rájuk van bízva a világ jövője? Jobb már nem is lehetne! Cégük szörny- és rémelhárításra, kísértetkergetésre és démondöntésre szakosodott. Mindent tudnak erről az iparról, és rajtaveszt, aki alábecsüli őket. Mától van mitől félni a kísérteteknek.

Az oroszlánkirály 3 - Hakuna Matata

RTL Klub - augusztus 24., 14.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki ismeri a kis Simba izgalmas, néha szomorú, de mégis dicsőséges történetét. Mindenki tudja hogyan csalta csapdába a gonosz Zordon a trónörökös kisoroszlánt, és hogyan áldozta fel életét fia megmentésére az állatok királya. Arra is mindenki emlékszik, hogy Simba világgá ment, abban a hitben, hogy apja haláláért ő a felelős. Tudjuk azt is, hogy jósorsa két nagyszerű baráttal ajándékozta meg: Timonnal és Pumbával. Ami az eredeti Oroszlánkirály történetből viszont soha nem derült ki az az, hogy hogyan teltek a száműzetés évei, együtt Timonnal és Pumbával. E filmből végre megismerhetjük a klasszikus történetet a varacskos disznó és a sivatagi kutya szemszögéből.

Lilo és Stitch 2. - Csillagkutyabaj

RTL Klub - augusztus 24., 16.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sok kaland közepette bekövetkezett az elképzelhetetlen, Lilo, a hawaii kislány és Stitch, a földönkívüli lény jó barátok lettek. Úgy tűnt, kapcsolatukat már semmi sem zavarhatja meg. Ám miközben Lilo a sziget nagy hulaversenyére készül, Stitch tökéletes világa repedezni kezd, előtörnek legmélyebb ösztönei. Mert Dr. Jumba valójában azért teremtette a titkos laborjában a plüsskutyára hasonlító szörnyet, hogy mindent elpusztítson. Lilo és társai összefognak, hogy megmenték a kislány barátját.

A gondozoo

TV2 - augusztus 24., 18.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Griffin, az állatkerti gondozó, aki úgy érzi, a munkája akadályozza a nagy Ő megtalálásában, ezért nehéz szívvel úgy dönt, felmond, de ezzel nagy hibát követ el. Egy szeretett állatkerti gondozó ugyanis nem hagyhatja el a pozícióját csak úgy, ahhoz a gondozottjainak is lesz néhány keresetlen szava. Amint az állatok értesülnek Griffin döntéséről, megszegik ősi esküjüket, és elárulják, hogy ők is tudnak beszélni az emberekkel. Amikor szép szóval nem tudják maradásra bírni barátjukat, üzletet ajánlanak. Ha marad, akkor megtanítják mindarra, amit a csajozásról tudni érdemes, és beavatják gondozójukat a párválasztás ősi, de főleg állati trükkjeibe.

Apám, a hős

Filmcafe - augusztus 24., 19.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A tizennégy éves Nicole, aki nyiladozó nőiessége tudatában készen áll a nagy Ő fogadására, valóságos istencsapásként éli meg, hogy édesapjával egy kéthetes trópusi vakációra kell utaznia. E szörnyű érzés pusztán addig tart, míg meg nem pillantja az ellenállhatatlan Bent. Valóságos haditervet sző álmai férfijának elcsábítására, melynek lényege egy nem mindennapi történet, miszerint az idősebb férfi tulajdonképpen a szeretője, aki azért álcázta magát az édesapjának, mert nemzetközi kém lévén így akar feltűnés nélkül elvegyülni a tömegben.

Tom Sawyer

Duna Televízió - augusztus 24., 19.35
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Tom Sawyer a Mississippi melletti kisvárosban, St. Petersburgban él a nénikéjével és a mostohatestvérével. Polly néni legnagyobb bosszúságára a lurkónak állandóan valami huncutság jár a fejében. Tom legjobb barátja az árva Huckleberry Finn, aki egy hordóban él a város szélén. Tom szívét rabul ejtette az új bíró lánya, Becky Thatcher, aki nemrég költözött a városba a családjával. A fiú mindent megtesz annak érdekében, hogy a "hőstetteivel" felhívja magára Betty figyelmét.