Családi filmek szombatra

A kicsiket a Télapó nyomában, a Bajkeverő majom: Kövesd a majmot!, az Undipofik és a Bébi úr, míg a nagyobbakat a Különös varázs, az Abulele, valamint a Pinokkió várja.

Télapó nyomában

Paramount Channel - november 23., 8.55
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Lucinda hercegnő nem hisz a Télapóban - vitázik is eleget a kis cserfes az ugyancsak nagycsőrű nővérével, Crystallall, aki váltig állítja, hogy a Télapó igenis létezik! Mivel nem sikerül meggyőzniük egymást, a tiszta szívű Crystal felvetésére elhatározzák, hogy együtt belevágnak életük legnagyobb kalandjába, és megkeresik a Télapót.

Különös varázs

Film+ - november 23., 9.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A koboldok, manók, tündérek, ördögök és szerencsétlenségeik, amelyeket egy különleges ital körül kialakult csata eredményez.

Undipofik

Film Now - november 23., 9.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek.
Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.

Abulele

HBO - november 23., 13.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A tíz éves, bátyja halála óta bűntudattal élő és magányos Adam egy nap különleges teremtménnyel találkozik: Abulele, a furcsa szörny személyében nem mindennapi társra tesz szert, s kalandos barátságuk révén rájön: ha igazán szeret valakit, sohasem marad egyedül.

Pinokkió

m2 - november 23., 18.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Geppetto mester magányosan éli mindennapjait. Egyik nap azonban a háza előtt talált tuskóból készít egy fabábut, akit Pinokkió névre keresztel. Másnap reggelre aztán, a mester legnagyobb döbbenetére, a kis bábu egyszer csak életre kel. Geppetto ettől kezdve a fiaként tekint rá, és mindent megpróbál elkövetni azért, hogy Pinokkió iskolába járhasson. Még a kabátját is eladja, hogy könyvet vegyen a fiának, ám az első tanítási napon Pinokkió nem megy be az iskolába, hanem eltűnik. Geppetto persze nagyon aggódik, míg Pinokkióra hatalmas veszélyek leselkednek. Így hát egy hihetetlen kaland veszi kezdetét...

Bébi úr

Super TV2 - november 23., 18.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt - és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában. A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

Bajkeverő majom: Kövesd a majmot!

Minimax - november 23., 20.30
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A vidám kis George ezúttal egy bébielefánttal barátkozik össze, aki cirkuszi bemutatókon vesz részt - hatalmas sikerrel. Ám Kayla mégsem él boldog életet, mert kénytelen a családja nélkül tölteni a napjait. Persze George-nak több sem kell, így elhatározza, hogy segít a szomorú kis elefántnak felkutatni a rokonait.