Családi filmek szombatra

Szombaton találkozhattok a Jégkorszak és a Toy Story sztárjaival, beleolvashattok egy ropi naplójába, felfedezhetitek a nyílt óceánt egy elég vagány polinéz félistennel, és ha mindez nem lenne elég, még az is kiderül, hogy miképp lesz egy mezei iskolaigazgatóból hiányos öltözetű, trallalázó tökfilkó.

Toy Story 3.

HBO - február 29., 07.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Andy kinőtt a gyerekkorból, továbbtanul, és elköltözik otthonról. A játékai már nem érdeklik, nem csoda, ha Woody seriff, az űrhajós Buzz, Krumplifej, Rex, a tacskó és a többiek úgy érzik, nincs rájuk szüksége. A magukat feleslegesnek érző játékok elhatározzák, nem várják meg, míg a kukában végzik, hanem a Sunnyside óvodába mennek, ahol örömet szerezhetnek a gyerekeknek. Az álomból azonban rémálom lesz, amikor rájuk szabadulnak a féktelen apróságok.


Undipofik

Film Now - február 29., 08.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek...


Egy ropi naplója: Kutya egy idő

Paramount Channel - február 29., 11.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Greg utálja az iskolát, és imádja a nyári vakációt. Mindjárt el is tervezi, mivel tölti a nyarat, természetesen videójátékokkal. Ám az ember tervez, az élet végez. Greg terve kútba esik, amikor az apja nem engedi, hogy videójáték legyen a házban, helyette arra bíztatja, töltsön több időt a szabadban. Szerencsére Greg barátja, Rowley bejáratos a helyi country klubba, ahol Greg plátói szerelme, Holly is dolgozik. A fiú így otthon azt hazudja, hogy ott dolgozik, ám a dolgok persze rosszul sülnek el.


Elvitte a víz

Film+ - február 29., 11.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roddy tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Amikor egy Sid nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény úgy dönt, megütötte a főnyereményt, Roddy úgy akar megszabadulni a kártevőtől, hogy a "jacuzziba" csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, de nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába. Itt hősünk találkozik Ritával, a kalandor csatornatisztítóval, aki hűséges hajóján, a Jammy Dodgeren járja a szennyvizeket.


Jégkorszak

SuperTV2 - február 29., 15.20
Korhatár nélkül megtekinthető.

Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mammuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán némi viszontagság után együtt találjanak rá egy magára maradt embercsemetére. Manfred és Sid komoly viták után végül elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához. Útközben azonban, nem éppen emberbaráti szeretetből, de csatlakozik hozzájuk Diego, a kardfogú tigris is...


Vaiana

Cool - Február 29., 18.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vaiana egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.


Alsógatyás kapitány: Az első nagyon nagy film

SuperTV2 - február 29., 19.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

George Beard és Harold Hutchins, a két negyedikes diák a Jerome Horwitz általános iskola tanulói. A két rosszcsont folyton bajt okoz, szabadidejükben pedig kitalált hősük, Alsógatyás kapitány kalandjait írják. Ám egy napon az igazgató, Benjamin Krupp külön osztályba akarja rakni őket a csínytevések megállítása érdekében, ezért a fiúk egy mágikus gyűrűvel hipnotizálva elhitetik vele, hogy ő Alsógatyás kapitány. A dolog működik, túl jól is, így Alsógatyás kapitány elindul bűnözőkre vadászni.