Családi filmek szombatra

Ha nem vagytok olyan mázlisták, hogy épp valami vízparton lógatjátok a lábatokat, akkor se keseredjetek el, jön a felmentő sereg egy cuki medve, egy beszélő hóember, egy szörnyen fura szuperosztag és egy csapat lökött kis sárga lény formájában.

Paddington 2

Cool - július 11., 8.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse.


Drágám, a kölyök marha nagy lett!

Filmcafe - július 11., 8.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Szalinski család életében az előző kaland, a gyerekek lekicsinyítése óta eltelt három év nem hozott túl sok változást. A bogaras tudóst, akit pillanatnyilag éppen a molekulák felnagyítása foglalkoztat, új munkahelyén is csodabogárként tartják számon. Sajnos a legkisebb Szalinski gyerek éppen arra téved, amikor a nagyítósugarakat veszi górcső alá. Adam rakétasebességgel kezd növekedni, ahányszor csak elektromos áram közelébe kerül. A lassacskán óriássá cseperedő fiú bánatában elbujdosik, az aggódó családtagok azonban mindenre hajlandók, hogy megtalálják a gyermeket.


Jégvarázs 2.

HBO - július 11., 9.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miért született Elsa varázserővel? Vajon milyen titkok lappanganak a lány múltjában? És ezek jelentenek-e bármiféle veszélyt a királyságára? Ahhoz, hogy választ kapjon a kérdéseire Elsának hosszú útra kell indulnia az ismeretlenbe, elvarázsolt erdőkön keresztül, és sötét tengereken át, túl az Arendelle-n. Az izgalmasnak ígérkező kalandokból természetesen Anna, Kristoff és Olaf sem maradhat ki. Elkísérik útjára Elsát, és együttes erővel próbálják kideríteni, milyen titkokat rejt a királyságuk.


A diótörő és a négy birodalom

Film Now - július 11., 10.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Clarának csupán egy kulcsra van szüksége. Egy kulcsra, aminek nincs párja, mert ez nyitja a dobozt, ami felbecsülhetetlen ajándékot rejt néhai édesanyjától. A keresztapja éves ünnepi bálján a kislány egy aranyfonálhoz jut, ami elvezeti őt az áhított kulcshoz – aminek rögvest nyoma is vész egy különös, rejtelmes párhuzamos világban. Odaát Clara találkozik egy Philip nevű katonával, egy sereg egérrel és három birodalom kormányzóival. Clarának és Philipnek az ominózus negyedik birodalom területére kell merészkedniük, amit egy zsarnok irányít, hogy visszaszerezzék a kulcsot és visszaállítsák a harmóniát e bizonytalan világban.


Szörnyek az űrlények ellen

Paramount Channel - július 11., 11.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Különös baleset éri az esküvőjére készülő lányt. Susan nyakába esik az űrbéli trutyi, melynek hatására tizenöt méteresre nő. A katonaság elfogja, és a titkos bázisra viszik, ahol különféle szörnyeket őriznek. A Drabáliának elkeresztelt Susan mellett itt vigyáznak a rovarfejű zsenire, Dr. Csótányra, a félmajom-félhal Hiányzó Láncszemre, a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B.-ra és Rovaroszauruszra, a száz méter hosszú lárvára. Hamarosan egy idegen robot landol a Földön. Miközben a világ a pusztulás szélére sodródik, az elnök parancsot ad, hogy a szörnyeket vessék be az űrlények ellen...


Minyonok

Mozi+ - július 11., 12.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak nincs kit szolgálniuk, így mély depresszióba zuhannak. Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, Stuarttal és az imádnivaló kis Bobbal nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet.

 

Táncoló talpak 2.

Film+ - július 11., 15.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A többi pingvinnel ellentétbe Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába, el is bujdosik szégyenében a jégvilágba. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne. Ám erre nincs idő, katasztrófa fenyegeti az Antarktisz népét. Miközben Topi a fiát segíti, összefogja a sarkvidék lakóit, hogy megmentse őket a pusztulástól.