Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Mackótestvér, Ferdinánd, az Apád-anyád idejöjjön! és az Irány a bárka!, a tiniket Óriásláb, A Lego kaland, a és a Megrázó tehetség várja.

Óriásláb esete Hendersonékkal

Mozi+ - február 24., 8.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ha egy átlagos amerikai család összefut egy legendába illő lénnyel, az biztos, hogy nagy csete-paté kerekedik. George Henderson egy átlagosnak induló napon véletlenül elgázolja Harryt, s ettől kezdve az élete fenekestül felfordul, hiszen örök barátságot köt egy igazi óriással, Óriáslábbal, akinek a szíve legalább akkora, mint a lába. Ám Harrynek, ennek a különös teremtménynek mielőbb vissza kell térnie saját világába, különben örökre itt ragad, vagy ami még rosszabb, Hendersonék nyakán marad.

A Lego kaland

Film+ - február 24., 9.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges figurák egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket... majd meglátjuk hova.

Mackótestvér

Paramount Channel - február 24., 9.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kenai, a bátor fiatalember gyűlöli a medvéket és kíméletlenül vadászik rájuk. Egy sikeres vadászat után azonban büntetésből maga is medvévé változik. Új testében Kenai számára megváltozik a világ, az élet egészen más oldalát fedezi fel. Elindul felkutatni elvesztett bátyját, Sitkát, és eközben próbára teszi a türelmét egy féleszű jávorszarvaspár, összebarátkozik Kodával, az eltévedt mackókölyökkel, és ki kell térnie másik bátyja, Denahi tévedésen alapuló bosszúvágya elől.

Ferdinánd

HBO - február 24., 9.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mi dolga a világon egy bikának? Viadalokon való részvétel. És mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti. Nem lesz könnyű dolga, míg meggyőzi a világot, hogy egyszer egy ilyen bikára is szükség lehet... 

Megrázó tehetség

VIASAT3 - február 24., 14.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tizenhat éves Brian arról álmodozik, hogy ő is olyan kiváló kosaras lesz, mint Kevin Durant, az NBA szupersztárja. Egy varázslatos pillanatnak köszönhetően az álom valóra válik, és Brian szert tesz Durant képességeire, miközben a kosaras a srác ügyetlenségét "örökli". A váltásnak köszönhetően Brian a középiskolai kosárcsapat sztárja lesz, viszont Durant visszaesése oda vezethet, hogy csapata elveszíti a bajnokságot. Brian megpróbálja megakadályozni, hogy a szezon tragikus véget érjen a kedvence számára.

Apád-anyád idejöjjön!

Cool - február 24., 18.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nyári táborban vakációzó Hallie és Annie megdöbbenve veszi tudomásul, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint egyik tojás a másikra. A két kislány némi ellenségeskedés után összebarátkozik, s hamarosan rájönnek, hogy testvérek, méghozzá ikrek, akiknek a szülei elváltak. Hamar megszületik a terv: helyet cserélnek és összehozzák szüleiket. A tervet azonban veszélyezteti a papa csinos és nagyravágyó barátnője. 

Irány a bárka!

Minimax - február 24., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hamarosan az egész vidéket elönti az ár, így az állatok Noé bárkáján húzzák meg magukat, ám Dave és fia, Fancsi nem kapnak meghívást a hajóra. Egy furfangos csel által sikerülne feljutniuk, ám Fancsi lemarad a többiektől, és így egy óriási kaland veszi kezdetét.