Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Bajkeverő majom: Kövesd a majmot!, az Úton hazafelé 2. - Kaland San Franciscóban, a Maja, a méhecske, a Hupikék törpikék 2., míg a nagyobbakat az Éjszaka a múzeumban 2., a Hamupipőke-történet, a Viszlát, Christopher Robin és a Lenyűgöző teremtmények várja.

Lenyűgöző teremtmények

Filmcafe - május 19., 10.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gatlin nevű kisvárosba újonnan érkező Lena Duchannes hamar felkelti Ethan Wate érdeklődését. A fiú elvágyódik a szerinte reménytelenül unalmas városkából, ám rövid időn belül annyi izgalom zúdul rá, amennyire sosem számított: Lena ugyanis természetfeletti képességekkel bír. Lena és Ethan bimbózó szerelmét Lena családjának sötét öröksége is veszélyezteti, és hogy a lány igéző, akinek a 16. születésnapján örökre eldől, hogy a fényé vagy a sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e.

Úton hazafelé 2. - Kaland San Franciscóban

TV2 - május 19., 16.00
6 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

Három imádnivaló jóbarát, két kutya és egy macska: Shadow, Chance és Sassy visszatértek! San Francisco-ban élnek egy családnál. Befogadó gazdáik Kanadába készülnek. Az állatkák inkább lelépnek a repülőtérről, amikor csomagként akarják őket feladni. Nyomukban loholnak a vérvörös furgonnal közlekedő sintérek. San Francisco utcáin összebarátkoznak egy csapat ravasz utcatöltelékkel, akik segítenek a sintérek elleni harcban. Vezérük, Riley teljesen bizalmatlan az emberek iránt. Barátainknak kell meggyőzniük a nyughatatlan ebeket, hogy az embereknek is van néha szívük.

Éjszaka a múzeumban 2.

Film Now - május 19., 16.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley régi jó barátait, a múzeum kitömött és viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Történelmi Múzeumba. Ám útközben elkallódik a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével éjszakánként életre kelnek a kiállítási tárgyak. Larry tehát újra szolgálatba áll, de ezúttal nemcsak egy fáraóval találja szemben magát, hanem új életre keltett szövetségeseivel is: a gonosz oldalon csatasorba áll Al Capone, Rettegett Iván és Napóleon. Még szerencse, hogy vannak barátok, akik hősünk segítségére sietnek.

Hamupipőke-történet

Cool - május 19., 16.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A suli táncversenyt hirdet egykori tanulója, a tinisztár Joey Parker látogatása alkalmából. A nyertes jutalma, hogy szerepelhet Joey legújabb videoklipjében. A reménykedők között van Mary is, aki az álarcos bulin lehengerli tánctudásával Joey-t. A fiú meg akarja találni a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött. Némi nehézség árán összejönnek, ám ezt rossz szemmel nézi Joey volt barátnője.

Viszlát, Christopher Robin

HBO - május 19., 18.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Micimackó bájos történeteit milliónyi gyerek hallgatja még ma is csodálattal, de a felnőtt szíveket is megdobogtatja a sok kedves kis történet. Christopher Robin gyermekkori játékai ihlették meg apját, A.A. Milnét ennek a varázslatos világnak a megalkotására. Az elsöprő nemzetközi sikert elérő könyvsorozat megnyugvást és reményt vitt a brit otthonokba az Első Világháborút követő években.

Maja, a méhecske

m2 - május 19., 18.15
6 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

Maja épp hogy kikelt lárvájából, de máris olyan szeleburdi, mint hat másik. Képtelen követni a kaptár szabályait, főleg azt, amely szerint a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeknek számítanak. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik - ráadásul Maját azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban. Legjobb barátját, Willyt leszámítva senki nem hiszi el Majának, hogy ő valójában áldozata az esetnek.

Hupikék törpikék 2.

SupertTV2 - május 19., 18.50
6 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

Hókuszpók, a gonosz varázsló bajban van, mert a törpök nélkül nem hat a szuper-varázsfőzet receptje. A gonosz varázslat segítségével ezért két törpszerű lényt készít, ám rájön, hogy ez is kevés, igazi törpkivonatot kell szereznie. Ám ahhoz, hogy a titkos receptet megszerezze, a legszebb törplányra, Törpillára van szüksége. Ezért a gonosz törpszerűségeivel elraboltatja őt. Ha Aprajafalva lakói meg akarják menteni Törpillát, a sikeres akció érdekében össze kell fogniul az emberi szövetségeseikkel.

Bajkeverő majom: Kövesd a majmot!

Minimax - május 19., 20.10
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A vidám kis George ezúttal egy bébielefánttal barátkozik össze, aki cirkuszi bemutatókon vesz részt - hatalmas sikerrel. Ám Kayla mégsem él boldog életet, mert kénytelen a családja nélkül tölteni a napjait. Persze George-nak több sem kell, így elhatározza, hogy segít a szomorú kis elefántnak felkutatni a rokonait.