Családi filmek vasárnapra

Remek idő, remek programok és még remekebb hétzáró tévés felhozatal: ma tartsatok egy igazi mitológiai hőssel, kalandvágyó teknősökkel, hendikepes, de annál imádnivalóbb játékokkal és mindenki kedvenc szuperfamíliájával, akiknél végre kiderül, hogy mire is képes a legifjabb családtag!

Herkules

HBO - július 5., 7.35
Korhatár nélkül megtekinthető.

Nagy az öröm az Olümposzon, Zeusznak és feleségének, Hérának gyermeke született. Csak a főisten fivére, Hadész nem örül az erős kis Herkules érkezésének, utód híján esélye sincs, hogy Zeusz örökébe lépjen. Az alvilág ura megbízza a két ügyefogyott szolgáját, Pechet és Pánikot, hogy tegyék el láb alól Herkulest. A dolog félig sikerül, a varázsitaltól Herkules elveszti halhatatlanságát, az ereje viszont megmarad. Más kérdés, hogy mindenáron be akarja bizonyítani az apjának, hogy hős a javából. A saját bőrén tanulja meg, hogy nem elég az erő, hanem szív is kell ahhoz, hogy valakiből igazi hős legyen.


Dr. Dolittle 3.

Mozi+ - július 5., 9.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az állatok nyelvén értő doki legifjabb lánya, Maya Dolittle egy nap arra ébred, hogy ő is érti az állatok beszédét. Az iskolai szünetet egy farmon tölti, ahol megtudja, hogy hamarosan fedél nélkül maradnak a jószágok. Maya elhatározza, hogy beszél a helyi lovakkal és marhákkal. Tudniuk kell, mi a tétje a közelgő helyi rodeóversenynek, ahol rajtuk is múlik, hogy gazdáik elhozzák-e a fődíjat, amely talán segíthet megmenteni a farmot.


Kung Fu Panda

Moziverzum - július 5., 11.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó a világon. Váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung-fu világába, és együtt gyakorolhat a bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel, azaz Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal, gurujuk, Shifu mester vezetésével. Ám nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és a pandának kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Po persze teljes szívével - és terjedelmével - a feladat megoldásán fáradozik, és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei...


Reszkessetek, betörők! 2.

Mozi+ - július 5., 11.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A világ legtalálékonyabb és legrosszabb kissráca ismét bajba keveredik. Ezúttal a repülőtéren vész el és míg szülei egy másik városban keresik, ő alaposan kiélvezi New York örömeit. A mulatság természetesen akkor válik teljessé, amikor Kevin újra összefut a négybalkezes párossal, a Vizes Bandával. A két peches betörő nem adja fel könnyen. Újból összemérik erejüket ősellenségükkel, és persze ismét gyengébbnek bizonyulnak. Indul a macska-egér harc, a Plaza Hotel elegáns termei romokban hevernek és teljes a káosz...


Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból

Filmbox Family - július 5., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raffaello visszatérnek a képernyőkre, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil, Vern Fenwick és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai.


Pinokkió

Film4 - július 5., 14.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Geppetto mester ügyes kezével egy kis fabábut készít a háza előtt talált tuskóból. Vidám fiúcska kinézetűre sikeredik és Pinokkió névre kereszteli. Benne látja fiát, akit mindig is szeretett volna, de nem kapta meg soha a sorstól. A mester legnagyobb meghökkenésére a kis bábu életre kel. Eladja köpönyegét is, csak hogy a kíváncsi és rosszcsont kisfiú iskolába járhasson. Ám Pinokkió naívságát kihasználja sok alattomos figura, akik miatt rossz útra téved... Örök mese egy nagy nevettető felfogásában.


Undipofik

Moziverzum - július 5., 15.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetések várnak rájuk. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út.


A hihetetlen család 2.

Cool - július 5., 17.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!