Gyerekműsorok hétvégére

Néznétek közösen valami jó családi filmet a hétvégén? Mi ezeket ajánljuk!

2017. február 25., szombat

A kis hableány - A kezdet kezdete
HBO - február 25., 8.20

Walt Disney egyik legnépszerűbb, legbájosabb hőse Ariel. Most végre megtudhatod, hogyan kezdődött a kis hableány története! Hosszú-hosszú évekkel azelőtt, hogy Ariel találkozott a herceggel, és kisétált vele a partra, a víz alatti királyságban be volt tiltva a zene. Ariel viszont nem tud élni a dallamok dagálya nélkül: így aztán döntenie kell a szenvedély és a családi kötelesség között. Barátai és hat bohókás nővére segítségével remélhetőleg sikerül visszacsennie a muzsikát az óceán fenekére.

Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Pán Péter
Cool - február 25., 11.30

London egyik téli éjszakáján a kis Wendy a legendás kalóz, Hook kapitány történeteivel szórakoztatja testvéreit. A mesemondásnak Wendy apja vet véget, és másnap a szigorú Millicent néni gondjaira bízza a kislányt, akinek eltökélt szándéka, hogy ifjú hölgyet farag belőle. Csakhogy Wendy történeteit öccsein kívül Pán Péter is élvezettel hallgatja, aki az éjszaka közepén megjelenik a gyerekek hálószobájában, és magával viszi őket a csodálatos Sohaországba. A Hook kapitányról és Pán Péterről szóló történet valósággá válik, és a gyerekek a mesében találják magukat.

12 éven felülieknek ajánlott!

Hókirálynő
Mozi+ - február 25., 12.35

Egy távoli vidéken, ahol elvarázsolt hadihajók fagynak jéggé, és városok alusznak örökös téli álmot, élt egyszer egy bátor testvérpár, Gerda és Kai. Édesapjuk, Vegard varázsló különleges hatalommal bírt: olyan tükröket készített, amelyek megmutatták, milyen érzéseket, vágyakat rejt az emberek lelke. Ám a fagyos szívű Hókirálynő, aki a világot örökké tartó téllel sújtotta, nem nézte jó szemmel, hogy a birodalmában van valaki, aki képes a legtitkosabb érzéseket is feltárni. Egy napon a gonosz királynő a sarki széllel Vegard mestert és feleségét, Unát elragadta gyermekei mellől, és jégszoborrá változtatta. Évekkel később a Hókirálynő egyik szolgája, Orm, a troll egy árvaházban felfedezi Vegard varázsló fiát, Kait. A sarki szél ekkor Kait is elragadja húga, Gerda mellől, egyenesen a királynő palotájába, aki arra készül, hogy őt is jéggé dermeszti. A Hókirálynő nem is sejti, hogy Gerdát és Kait olyan szoros kapocs köti össze, amit még ő sem törhet szét. A bátor lányka felkerekedik, hogy hűséges barátjával, Lutával és a megszelídített trollal megkeresse szeretett testvérét, Kait. Kalandos útjuk során számos veszéllyel kell szembenézniük, ám a szeretet, a jóság és az elszántság erejével sikerül megküzdeniük a jégszívű asszonnyal, hogy megmentsék családjukat, és megtörjék a világot sújtó fagyos átkot.

12 éven felülieknek ajánlott!

Fel!
RTL Klub - február 25., 19.20

A 78 éves Carl Fredricksen felesége elvesztése óta magányosan, visszahúzódva éli mindennapjait. Az öreg házára szemet vet az a társaság, amely a környék telkeit már felvásárolta. Carlt azonban odaköti a sok emlék, köztük az a fénykép, amelyet nézve arról álmodoztak a nejével, hogy elutaznak a világ legnagyobb vízeséséhez. Az álmait sirató öregúr merész tettre szánja el magát. Kihasználva egykori léggömbárusi gyakorlatát egyetlen éjszaka alatt fellufizza a házát, és reggel, mielőtt az idősek otthonába szállítanák, felemelkedik vele a levegőbe. Dél-Amerika felé veszi az irányt, hogy megvalósítsa élete legnagyobb kalandját. Útjára egy potyautas kisfiú is elkíséri.

12 éven felülieknek ajánlott!

2017. február 26., vasárnap

Karácsonyi kutyabalhé
Mozi+ - február 26., 11.55

Ez a szívmelengető kaland Disney klasszikus ünnepi meséinek legszebb hagyományait idézi. Most megtudhatod, hogyan kezdődött a Mikulás és hű négylábú segítőjének legendás barátsága! Amikor a Mikulás és legújabb jó barátja rájönnek, hogy a világ összes gyerekéből kiveszett az ünnep szelleme, felkerekednek, és elutaznak New Yorkba. Igen ám, de egy baleset következtében az öreg hószakállú elveszíti az emlékezetét, és így már csak hű kutyája, egy kedves kis árva és új barátja, Will segíthet ismét megtanítani a világot, arra hogy miről szól igazából az ünnep!

6 éven felülieknek ajánlott!

Marmaduke - A kutyakomédia
Cool - február 26., 12.30

A kansasi Phil Winslow és családja életét alaposan felforgatja Marmaduke, a nagyra nőtt, ám igencsak játékos dán dog. Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. Amikor Phil új állást kap, a család Kaliforniába költözik. A helyzet persze itt sem lesz jobb. Marmaduke szokás szerint rengeteg zűrt csinál, ám a szomszédban lakó afgán agár "hölgy", Jezebel kedvéért a hajlandó lenne megváltozni.

12 éven felülieknek ajánlott!

Harry Potter és a titkok kamrája
VIASAT3 - február 26., 15.40

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Mindezt tetézi, hogy megjelenik nála Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között. Harry és Ron lekési a Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az iskolába, így a repülő autóval indulnak útnak, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről. Harry csakhamar megint az érdeklődés középpontjában találja magát, ugyanis az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart. Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem képes megállítani az új és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti.

12 éven felülieknek ajánlott!

Tom és Jerry: Az óriás kaland
TV2 - február 26., 15.45

Az egymással örök harcban álló Tom és Jerry Mesekönyvfalván, a tündérmesék világát idéző vidámparkban él. A tulajdonos, Jack meg akarja menteni a parkot a kapzsi milliárdostól, ezért eladja a tehenét néhány szem varázsbabért. A babból égigérő paszuly nő, és amikor mindhárman fölkapaszkodnak rajta, varázslatos földön találják magukat. Hamarosan kiderül, hogy itt a gonosz óriás uralkodik. Vajon a különös triónak sikerül legyőznie az óriást, és az aranytojás tojó lúd segítségével megmenteni Mesekönyvfalvát?

Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Táncoló talpak 2.
RTL Klub - február 26., 15.45

A többi pingvinnel ellentétbe Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába, el is bujdosik szégyenében a jégvilágba. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne. Ám erre nincs idő, katasztrófa fenyegeti az Antarktisz népét. Miközben Topi a fiát segíti, összefogja a sarkvidék lakóit, hogy megmentse őket a pusztulástól.

12 éven felülieknek ajánlott!

Tűzoltó kutya
Prime - február 26., 18.45

Balesetet szenved Rex, a népszerű hollywoodi kutyasztár, ejtőernyő nélkül kizuhan egy repülőgépből. Az egész filmes világ gyászolja, nem tudva, hogy óriási szerencsével, de életben maradt. A magányos eb megpróbál a gazdája nyomára bukkanni, de csak a sintérbe botlik. Menekülés közben találkozik a kis Shane-nel, aki befogadja a kutyát. A család hamarosan rájön, hogy nem akármilyen kutyával vannak dolguk. Különösen, amikor Shane tűzoltó apját elkíséri a munkába, és egy tűzesetnél életet ment.

12 éven felülieknek ajánlott!

Végre otthon!
TV2 - február 26., 18.55

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.

6 éven felülieknek ajánlott!

Kung Fu Panda 3
HBO - február 26., 20.00

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

6 éven felülieknek ajánlott!