Gyereknapi meglepetések a Müpától

Május utolsó vasárnapja a gyerekeké. Bár a kijárási korlátozások enyhítése kicsivel szabadabb mozgást enged a családoknak, tény, hogy ez a gyereknap más lesz, mint a többi. A Müpa népszerű Cifra Palota XXL interaktív családi programjai ugyan elmaradnak, azonban idén is gondoskodnak róla, hogy ez a nap felejthetetlen legyen! Vidám dallamokkal és egy izgalmas, letölthető foglalkoztatófüzettel is készülnek a szervezők.

Színes és izgalmas: letölthető foglalkoztatófüzet a Müpától!

A kreatív alkotás sem hiányozhat ezen a mosolyokkal teli napon, amit egy különleges, letölthető és kinyomtatható foglalkoztatófüzettel tesznek még kellemesebbé. A Müpa honlapján elérhető kiadványban érdekes feladatok várják a gyerekeket a saját készítésű hangszerektől a színezőig. Kezdődhet a kaland?

Klikk ide!

Vidám gyereknapi dalválogatás

A fülbemászó dallamokból sosem elég! A kifejezetten erre a napra összeállított Spotify-playlistre azoktól a népszerű előadóktól válogattak gyerekdalokat, akik korábban már felléptek a Müpában. A nap kezdéseként, útközben vagy éppen levezetésképpen is jó szívvel ajánlható mindegyik: kezdődjön a mulatság!

Itt tudjátok meghallgatni!

Karibi gyerekbuli a PASO-val (2017)

Ska és reggae, avagy vidám jamaicai tánczene a népszerű Pannonia Allstars Ska Orchestrától, akik 2017 decemberében a Müpa Sátorban karibi köntösbe öltöztettek olyan kedvelt, régi dalokat is, mint például Gryllus Vilmos Kárókatonája. Legyen buli a gyereknap, táncoslábú szülők és gyerekek, hajrá!

A koncertet itt keressétek!

Szegedi Kortárs Balett: A hattyúk tava (2014)

Minden idők egyik legismertebb klasszikus balettjét ezúttal a Szegedi Kortárs Balett eleveníti meg. A misztikus szerelmi történet, a kecses hattyúként suhanó táncosok, Csajkovszkij varázslatos zenéje és Juronics Tamás koreográfiája garantáltan elvarázsolják a gyerekeket. A gyönyörű jelmezekről nem is beszélve!

A közvetítést itt érhetitek el!

Jó szórakozást és boldog gyereknapot kíván a Müpa!