Júliusban korlátlan lesz a játékos tanulás a JimJam-mel

A magyar háztartások háromnegyedében nézhető JimJam gyerekcsatorna sok játékot, mókát és észrevétlen tanulást, a körülöttünk levő világ és a mindennapi élet összefüggéseinek megismerését ígéri mindig, de idén júliusban mindezt szinte korlátlanul. Emellett most az ország három legnagyobb szolgáltatójánál a képernyős műsorokon túl on-demand és online formában is kínál plusz tartalmakat a hónap során.

Júliustól a Vodafone valamennyi előfizetője számára elérhetővé válik a JimJam, ráadásul ez a nyári hónapot követően is így marad. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a szolgáltató valamennyi csomagjába (Digital Mini, Digital Bronze, Digital Gold, TV Comfort, TV Premium) bekerül a gyerekcsatorna. A csatornakiosztásban a JimJamet a hónap első két hetében eszköztípustól függően duplán is megtalálhatjuk: a megszokott 310-es  pozíciója  mellett a 16-os csatornahelyen is elérhető lesz.

A képernyőről jól ismert mesehősök kalandjai közül jó néhány – így például a Sam, a tűzoltó, Pingu, Doodleboo, Thomas, a gőzmozdony, Dot és még sok más kedvenc – bárhol, bármikor elérhető a nyár során is a Vodafone előfizetői számára a szolgáltató TV-tár szolgáltatásán keresztül eszköztípustól függően. A képernyőn naponta háromszor (07:00, 10:22 és 19:00 órakor) jelentkező Eszes Jess epizódok mellett júliusban a Vodafone előfizetői „Tudtad-e?” videókat és letölthető JimJames foglalkoztatókat is találnak a szolgáltató közösségi felületein, ezzel is segítve a világ játékos megismerését.

A Magyar Telekom az IPTV és a műholdas előfizetői számára előfizetési csomagtól függetlenül elérhetővé válik júliusban a JimJam. Sőt, nyáron a MoziKlub kínálata is bővül a JimJam kedvenc meséivel, így teljes évadokat nézhetnek a gyerekek az Eszes Jess és a Fifi virágoskertje sorozatokból. A Telekom online szolgáltatásán, a TV GO-n keresztül a gyerekek kedvenc mesehőseikkel akár az otthontól távol is találkozhatnak.  

Eszes Jess megtanítja a kis nézőknek, miért is készítenek mézet a méhek vagy mikor mondja azt a bagoly, hogy ’huhú’. Fifitől pedig azt is megtudhatják, mi mindenre van szükségünk ahhoz, hogy festeni tudjunk egy szép képet.

A DIGI műholdas és kábeles csomagjainak előfizetői egyaránt exkluzív mini mesesorozatokat kapnak ajándékba. A JimJam-en naponta kétszer (10:00 és 14:00 órakor) jelentkező „Tanulj játszva!” műsorblokk egyik népszerű figurája Timmy a kedves bárány. A „Tanuljunk Timmy-vel!” képernyős epizódjai mellett a DIGI előfizetői júliusban minden héten mini epizódokat láthatnak. Ezen kívül a szolgáltató digitális felületeiről a szülők Timmy-foglalkoztatókat is letölthetnek a gyerekek számára. Ráadásként a hónap elejétől a Digi Online kínálatába is bekerül a JimJam, így a Minimax mellett a JimJam gyermekműsorait is bárhová magukkal vihetik az előfizetők.

Aki pedig a nyaralás alatt sem szeretne lemaradni a kalandokról, azok számára a DIGI Online, a Magyar Telekom népszerű online szolgáltatása, a TV GO (amelyen természetesen a MoziKlub teljes kínálata is elérhető), valamint a Vodafone Magyarország Vodafone TV alkalmazása és Horizon GO szolgáltatásai nyújtanak megoldást, amelyeken keresztül utazás közben, vagy akár a strandon is könnyedén elérhetik a JimJam és a Minimax műsorát mobiltelefonon vagy tableten.

A JimJam elsősorban a 2-5 éveseket és családjaikat megszólító televíziós csatorna. 2006-os indulása óta mára több mint 100 országban van jelen Európától kezdve a Közel-Keleten keresztül egészen Afrikáig. A JimJam műsorai kilenc nyelven érhetőek el. Magas színvonalat képviselő kínálata tartalmazza a kicsik körében legnépszerűbb hősöket, mint amilyenek Thomas és barátai, Bob, a mester, Bogyó és Babóca, vagy Sam, a tűzoltó. A JimJam naponta több alkalommal szórakoztatva tanító programokkal jelentkezik, amikor rövid formátumú mesék segítik a kicsiket a világ élvezetes megismerésében.